MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Comenzile către Univers - Exerciţii de activare a firului direct

Comenzile către Univers - Exerciţii de activare a firului direct
Preț: 16,35 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 99
Format: 14x21
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

„A comanda la un univers nu este altceva decât a ne realiza în actualitate: precum în interior aşa şi în exterior, sau exteriorul este oglinda interiorului nostru” ne reaminteşte Bärbel Mohr, la începutul acestei cărţi. Ceea ce înseamnă că rezultatele comenzilor depind în primul rând de atitudinea interioară a celui care comandă.

Autoarea oferă numeroase exerciţii jucăuşe, care ne ajută la recunoaşterea şi depăşirea blocajelor interioare şi în stabilirea unui „fir direct” permanent către univers.

Cartea oferă indicaţii decisive celor avansaţi în practica comenzilor, un capitol „bonus” referitor la comenzile pentru bani, precum şi multe alte impulsuri pentru trezirea inteligenţei universale din noi. O referinţă amuzantă este exerciţiul rapid numit „on-line cu universul”, un exerciţiu esenţial care poate fi efectuat oriunde, în doar câteva secunde.

Unele exerciţii se pot face o singură dată, altele zilnic. Unele sunt pentru spirit, altele pentru sentimente, altele se referă la obiceiuri vechi şi tipare de comportament pe care dorim să le schimbăm. Există în mod sigur ceva potrivit pentru fiecare.

În finalul acestei cărţi, autoarea afirmă:
„Cred că adevărata noastră menire este să fim fericiţi pe pământ, pe termen lung, dar aceasta necesită dezvoltarea unui întreg şir de calităţi interioare. Şi putem face acest lucru doar aici.”


În România, din anul 2007 funcţionează un program denumit Sistemul Silva Ultramind ESP, care se adresează persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească, în doar 2 zile, potenţialul minţii, pentru a obţine succes, sănătate şi împlinire. Acest sistem este o experienţă capabilă să schimbe viaţa fiecăruia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec