MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Comoara sănătăţii

Comoara sănătăţii
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 234
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartea pe care o tineti în mâna este o enciclopedie pentru toata familia.
Cu ajutorul medicului de familie puteti sa alegeti pentru dumneavoastra si copiii dumneavoastra metode de tratament pentru orice boala.
„Comoara sanatatii” va ajuta sa va mentineti starea de sanatate si sa fiti fericiti alaturi de cei care va sunt atât de dragi: copiii si sotul sau sotia dumneavoastra.
Multe din retetele pe care vi le-am propus în aceasta lucrare au fost verificate pe membrii familiei mele (fiica si mama mea), iar rezultatele au fost dintre cele mai îmbucuratoare, pentru ca nu exista fericire mai mare decât sa-i stii pe cei dragi teferi si sanatosi.
Personal va pot spune ca, folosind multe din retetele universale, ma simt, la cei 50 de ani ai mei, cu 10 ani mai tânara, mai energica, mai plina de viata.
Încercati si dumneavoastra!
Acum aveti la dispozitie „Comoara sanatatii”, un adevarat „colac de salvare”, care va ofera solutii în lupta cu orice maladie, si mai mult decât atât, paginile sale va dezvaluie o suita de secrete pentru prelungirea vietii.
Aceasta lucrare este totodata un îndrumar pentru toti cei care lucreaza în camine si aziluri de copii si batrâni, în scoli si gradinite si sunt preocupati nu numai de nivelul cunostintelor, dar si de starea lor de sanatate fizica si mentala.
Metodele propuse pentru mentinerea tonusului, a unei stari generale bune, exercitiile pentru dezvoltarea atentiei, si a capacitatii de gândire si memorare la copii, pot fi puse în aplicare si de catre dumneavoastra, parintii acestor atât de gingase si fragile fapturi.
# Totodata, folosind retetele propuse în carte, ieftine si accesibile fiecaruia dintre noi, facem economii de, milioane, ne facem o viata mai frumoasa, mai fericita. (Elena Josan)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Alimentatie si Naturism

Created in 0.027 sec