MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Consiliere si dezvoltare personala, manual pentru clasa a V-a - Contine si editia digitala (Ana Maria Oancea, Doina Popescu) - Oancea, Ana Maria

Consiliere si dezvoltare personala, manual pentru clasa a V-a - Contine si editia digitala (Ana Maria Oancea, Doina Popescu) - Oancea, Ana Maria
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Este dinamic, structurat, usor de utilizat la clasa datorita claritatii explicatiilor teoretice si, in special, datorita aplicatiilor ofertante (cel putin cinci aplicatii pentru fiecare lectie).

Propune evaluari si reflectii personale cu scop formativ. Elevii vor fi provocati la autocunoastere si se vor regasi in exemplele ilustrate la fiecare continut.

Autorii manualului de CONSILIERE SI DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU CLASA A V-A.

ANA MARIA OANCEA Profesor consilier scolar, gradul didactic I, cu experienta de 18 ani in activitatea de consiliere scolara. A colaborat ca expert in educatie cu organizatii nonguvernamentale din tara si din strainatate in calitate de autor, formator sau ca membru in echipe de implementare a unor proiecte strategice. Este coautoare a numeroase ghiduri de consiliere si orientare si a participat la elaborarea programelor scolare Consiliere si orientare pentru Invatamantul profesional cu durata de 3 ani.

DOINA POPESCU Profesor consilier scolar, gradul didactic I, cu experienta de 13 ani in activitatea de consiliere scolara. Colaboratoare a Casei Corpului Didactic in calitate de formator judetean pentru implementarea ariei curriculare Consiliere si orientare (in 2006). Expert in proiecte cu finantare europeana coordonate si implementate de catre MEN, SNSPA, ISJ Constanta. Coordonator de proiecte educationale derulate cu sprijinul British Council, Agentia Nationala Antidrog (prin CPECA Constanta), Salvati Copiii, CJRAE Constanta.

Nr. de pagini: 88
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Manuale scolare - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0156 sec