MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Consiliere si dezvoltare personala, manual pentru clasa a V-a - Gabriela Barbulescu (Contine CD cu editia digitala) - Barbulescu, Gabriela

DESCRIERE

Te invitam la o intalnire cu tine, prin intermediul manualului de Consiliere si dezvoltare personala. Aceasta disciplina, cu care te-ai familiarizat inca din clasele mici, te va ajuta sa te cunosti mai bine, sa iti construiesti mai usor relatii cu cei din jur, sa inveti mai eficient si sa iti gasesti drumul catre ceea ce vei dori sa faci cand o sa fii mare.

Manualul iti ofera contexte in care sa afli lucruri despre tine si despre ceilalti in relatie cu tine, la rubrica Descopera, te ghideaza sa identifici propriile trairi, ganduri, experiente la rubrica Reflecteaza, iti aduce informatii necesare pentru intelegerea unor concepte la rubrica Afla si iti propune activitati individuale sau de grup in care sa aplici cele invatate.

Rezultatele tale la aceasta disciplina nu vor fi evidentiate in catalog, ci vor fi exprimate in cat de multe afli despre tine, cat de bine reusesti sa interactionezi cu ceilalti in contexte cat mai diverse, cat progresezi in procesul de invatare si multe altele. Te vor ajuta sa iti monitorizezi progresul la aceasta disciplina intrebarile si activitatile de la rubricile Evalueaza, Proiectul meu, Recapitulare. Vei putea sa iti faci propria evaluare cu ajutorul grilelor de autoevaluare propuse la finalul fiecarei unitati de invatare.

Nr. de pagini: 80
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec