MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Consiliere si dezvoltare personala, manual pentru clasa a V-a - Marcela Claudia Calineci (Contine CD cu editia digitala)

DESCRIERE

 

DESCRIERE

 
Iata PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale scolare de calitate, aprobate de MEN:

Manualul reflecta o tematica diversa, intr-o abordare creativa, curajoasa, in care libertatea de exprimare a elevilor este permanent stimulata.

Abordarea continuturilor este integrata; fiecare domeniu de continut sustine si extinde domeniul anterior si isi gaseste un fundament temeinic in valorizarea propriei experiente de viata.

Rubrica originala Inspiratie pentru viata le ofera elevilor prilejul de a descoperi oamenii de langa ei, din trecut sau din prezent, cu experiente de viata din care se pot inspira.

Fiecare lectie este un spectacol interactiv, intrucat manualul propune forme variate de organizare a invatarii. Rubrica Provocare digitala realizeaza corespondenta dintre manualul tiparit si cel digital, punand la dispozitia elevilor peste 100 de activitati multimedia.

Forma grafica este atractiva, manualul fiind tiparit pe hartie de buna calitate.

Manualul este insotit de Ghidul profesorului (planificarea anuala, proiectarea unitatilor de invatare si sugestii metodologice), descarcabil GRATUIT pe www. cdpress. ro. Cu totii veti avea acces GRATUIT la platforma educationala www. clasadigitala. ro (include numeroase materiale digitale descarcabile).

Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de manuale si auxiliare scolare:
Marcela Claudia CALINECI – dr. in Stiintele Educatiei, consilier scolar la Centrul Municipiului Bucuresti de Asistenta Psihopedagogica, autor de manuale scolare aprobate MEN;

Cristiana Ana-Maria BOCA – prof. gr. I, autor de manuale scolare aprobate MEN (Educatie sociala, Dezvoltare personala), formator national, coord. al echipei de autori in cadrul unor proiecte vizand Reforma Educatiei Timpurii;

Daniela BARBU – prof. dr. in Stiintele Educatiei, cadru didactic cu experienta la catedra si in management educational, autor a numeroase manuale scolare (Educatie sociala, Dezvoltare personala), aprobate MEN.
Manualul este girat stiintific de:

    - lector univ. dr. Magdalena BALICA – cercetator principal II, dir. adj. Institutul de Stiinte ale Educatiei

    - dr. Speranta Lavinia TIBU – cercetator principal II, sef Laborator Consiliere si Management Educational, Institutul de Stiinte ale Educatiei

    - prof. gr. I Carmen FLORESCU, dir. CJRAE Brasov

    - prof. gr. I Diamanta Luminita BULAI, dir. CJRAE Galati

Nr. de pagini: 88
Anul aparitiei: 2017
Autori: Marcela Claudia CALINECI, Cristiana Ana-Maria BOCA, Daniela BARBU

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0152 sec