MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Controleaza-ti furia. Transforma-ti energia in intelepciune

Controleaza-ti furia. Transforma-ti energia in intelepciune
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 144
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

 
FURIA PERTURBĂ RELAŢIILE DE LA SERVICIU

Haideţi să recunoaştem, munca este adesea foarte frustrantă. Şefi exigenţi, colegi de lucru invidioşi, clienţi iritaţi, termene-limită, tot felul de nedreptăţi — toate acestea îţi pot pune răbdarea la încercare.
 
Furia pe care o ai în legătură cu aceste neajunsuri te poate frustra însă şi mai mult. în primul rând, îţi poate strica relaţiile de la locul de muncă, punând beţe în roate reuşitei.
 
In al doilea rând, te poate împiedica să te concentrezi asupra aspectelor importante şi îţi poate limita capacitatea de a face treabă de calitate.
 
Relaţiile bune cu ceilalţi te ajută să ai succes la locul de muncă şi pot fi chiar la fel de importante precum capacitatea de a-ţi îndeplini sarcinile propriu-zise.
 
Colegii şi supervizorii detestă să lucreze cu tine dacă ai izbucniri de furie. Te vor percepe drept un angajat dificil şi-şi vor dori să fugă înspre cea mai apropiată ieşire.
 
Un studiu desfăşurat de Centrul pentru Leadership Creativ din Carolina de Nord a descoperit că, în rândul directorilor, eşecul în gestionarea furiei, mai ales în situaţii de presiune, era un factor major în ce priveşte ratarea promovărilor, concedierile sau solicitările de pensionare...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec