MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Controlul mental

Controlul mental
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 158

DESCRIERE

Controlul mental. Noua dimensiune a gandirii umane – Emilio Guzman

Controlul mental. Noua dimensiune a gandirii umane – Emilio Guzman

...în paginile acestei lucrări vom examina tehnicile şi descoperirile de o însemnătate remarcabilă, ţintite direct către desfăşurarea forţelor mentale, încătuşate în om.

Aici vom povesti despre lumea minunată care este sursa directă de energie nelimitată şi creativitate fertilă. Este o comoară la care avem toţi acces atunci când descoperim cum să ne facem creierul să funcţioneze la nivelul alfa.

Un proces care oferă el singur antidotul împotriva atacurilor cauzate de anxietate, tensiune şi frică.

Vom vorbi şi despre nivelul beta, unde gândul îşi pierde energia din cauza agitaţiei indisciplinate şi permite ca noi să fim distruşi chiar de mecanismele create pentru propria noastră supravieţuire…

Si avem un experiment efectuat de o echipa de doctori care supervizau executia prin spanzuratoare a unor condamnati la moarte. Ei au promis un ajutor familiei unui detinut care urma sa participe la un experiment.

I s-a explicat ca va avea o moarte usoara, fara dureri, prin sangerare chirurgicala, pierzandu-si constiinta in mod treptat si alunecand spre somnul final.

prizonierul a fost pus pe o masă de operaţii într-o poziţie in caree nu putea vedea procedurile ce i se aplicau. In această pozitie au fost făcute zgârieturi superficiale pe arterele din braţele si s-a dat drumul la apă caldă pentru a simula sângele care ar fi trebuit sa curgă pe braţe, făcând un zgomot de picurare în găleţi plasate de o parte şi de alta a pacientului.

Pacientul simţind si auzind "sângele" care se scurgea din el, a devenit tot mai slăbit, a intrat in comă şi, în cele din urmă a murit, fără să piardă nici o picătură de sânge.

In acest caz, nivelul conştient a fost înşelat atât de puternic încât nu a avut nici un obstacol în a târî subconştientul după el.

Toate acestea conduc spre susţinerea afirmaţiei făcute deseori conform căreia subconştientul este o completare puternică din interiorul nostru, gata de a furniza o energie surprinzătoare şi în unele cazuri, înţelepciune superioară, atunci când este declanşat printr-o motivaţie puternică care ajunge în nivelele conştiente.

Faptul că acest mecanism puternic tinde să aducă în actualitate orice crede şi îi furnizează mintea conştientă, este un instrument care poate lucra în ambele direcţii.

Imagini ale unor eşecuri, boli sau chiar moarte, ca în cazul prizonierului condamnat la moarte, vor produce efecte corespunzătoare cu rezultate pline de forţă.

Şi invers, imagini ale sănătăţii şi succesului, menţinute cu claritate şi speranţe în mintea superioară, vor obţine rezultate pozitive de la acest aliat puternic din interiorul nostru.

Este, deci, clar că energia subcoştientă poate fi canalizată şi direcţionată prin intermediul sugestiei şi acest lucru se poate realiza în câteva moduri.

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a implanta în subconştient este prin intermediul imaginilor. Cuvintele sunt eficiente într-un mod mai puţin eficient deoarece, aşa cum Paul Broca a stabilit în cercetările sale importante asupra neuronilor, cuvintele sunt atât de strâns legate de gândire încât ele tind să genereze gândul corespunzător prin simpla exprimare vorbită sau mentalizată.

Trebuie observate anumite reguli atunci când vorbim în beneficiul subconştientului. E de preferat ca afirmaţiile să fie făcute într-un moment în care comunicarea "se poate auzi" de către acesta…

…………………………….


…multe dintre descoperirile remarcabile din istorie au fost făcute atunci când creatorii au dat „din întâmplare” peste evenimente care i-au condus către realizarea unor contribuţii extraordinare la progresul umanităţii.

Aşa a fost şi în cazul lui Jose Silva, care în 1944, încercând să ridice nivelul IQ la copii săi, a găsit elemente uluitoare de ESP.

Aceasta a fost scânteia care a aprins o căutare de o viaţă şi l-a condus către numeroşi ani de cercetare neobosită care, în cele din urmă, a dat naştere la ceea ce este cunoscut azi în multe părţi ale lumii ca fiind Controlul Mental Silva.

Pe o altă cale, Emilio Guzman, autorul acestei cărţi, încerca primul său experiment în telepatie în 1928, între California şi New York. Aşa a început un drum lung de preocupări legate de lumea subiectivă, care l-a condus către câştigarea unei reputaţii solide ca scriitor pe această temă.

Acestor două drumuri le-a fost destinat să se întâlnească. Atunci când s-a întâmplat acest lucru, Emilio Guzman, recunoscând imediat importanţa muncii în domeniul Controlului mental, a îmbrăţişat mişcarea cu entuziasm.

Într-o afirmaţie făcută pentru revista LIFE, el a comentat:

Nu există nici o îndoială că Jose Silva va intra în istorie ca un descoperitor important prin faptul că a adus elemente transcendentale în Noua Fază a Evoluţiei Umane, care răsare în acest secol.

Creaţia lui Silva a produs un sistem de control al energiilor care sunt eliberate în nivelul alfa al creierului fapt ce poate contribui la salvarea lumii, care se află faţă în faţă cu un dezechilibru creat de tehnologie.

O lume aflată sub influenţa cuceririlor materiale şi-a pierdut calea şi cheia către regatele interioare.

CUPRINS:

INTRODUCERE

1. Electroencefalograful (EEG) şi controlul mental

2. Stările conştienţei

3. Omul care ne învaţă cum să realizăm miracole

4. Supranaturalul, parapsihologia şi controlul mental

5. Parapsihologia - fenomenele spontane - demonstraţii de laborator

6. Imaginaţia - sămânţa creativităţii

7. Creierul şi căile sale neuronice

8. Instruirea în feedback-ul biologic

9. Evoluţia şi lumea beta

10. Gândirea umană şi legile universale

11. Noua etapă în evoluţia omului - controlul mental astrele

Conceptele majore ale controlului mental -de Jose Silva

Nota Editurii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec