MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Conversaţii cu Dumnezeu, volumele I-IV - ediţie specială Neale Donald Walsch

Conversaţii cu Dumnezeu, volumele I-IV - ediţie specială
Neale Donald Walsch
Preț: 100,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-345-4
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Volumul 1     „Profetul” Walsch nu pretinde că e Mesia unei noi religii, ci doar un om nemulţumit care s-a aşezat într-o zi cu stiloul în mână şi cu câteva întrebări dure în inimă. Când îşi scria întrebările către Dumnezeu, şi-a dat seama că El îi răspunde...
    Rezultatul nu este o carte despre predicţii apocaliptice sau excentricităţi cultice, ci despre adevăruri perene şi accesibile oricui. În volumul de faţă, Neale pune întrebări cu privire la probleme personale: dragostea şi credinţa, viaţa şi moartea, binele şi răul, prosperitatea, natura adevărului spiritual şi a relaţiei cu Dumnezeu.
/>     Din dialogul purtat cu Divinitatea se desprind răspunsuri clare şi uşor de asimilat. Volumul I din Conversaţii cu Dumnezeu reprezintă debutul unei serii de cărţi care au schimbat milioane de vieţi încă de la apariţie, în anul 1995, şi care inspiră şi azi, cu aceeaşi putere, oameni din întreaga lume.

 

Volumul 2

    Continuând dialogul cu Dumnezeu, al doilea volum din Conversaţii cu Dumnezeu se mută de la problemele personale la preocupări globale, vizând economia şi politica planetei. Vei găsi în acest volum întrebări despre natura timpului şi a spaţiului şi despre sexualitatea umană, precum şi despre considerentele geofizice şi geopolitice ale necesităţii de a ne implica împreună, la nivel mondial, în soluţionarea problemelor comune.
    Neale şi Dumnezeu îşi reiau discuţia şi se îndreaptă către subiecte cu o miză mai mare decât problemele personale abordate în dialogul lor anterior, din volumul I. Iar reproducerea acestei conversaţii este remarcabil de bine organizată şi articulată, de parcă Neale ne-a fi anticipat întrebările proprii. Cei doi interlocutori speciali analizează deschis şi onest aspecte importante pentru noi toţi, ca locuitori ai aceleiaşi planete, şi construiesc posibile moduri în care se pot rezolva dificultăţile dacă suntem cu toţii dispuşi să ne deschidem mintea şi sufletul şi să ne angajăm în propria convorbire cu Divinitatea.

Volumul 3

    În conformitate cu primele două părţi din trilogia Conversaţii cu Dumnezeu, al treilea volum continuă să clarifice şi să purifice apele noroioase ale existenţei noastre spirituale, schimbându-şi însă obiectul şi miza: de la problemele individuale şi globale la „adevărurile universale”, aplicabile tuturor nivelurilor existenţei, de la acela microscopic până la macrocosmos.
    Volumul al treilea explorează unele dintre cele mai sensibile subiecte ale existenţei noastre, la care ne gândim adeseori cu teamă şi fascinaţie: Ce se întâmplă când vom muri? Ce este timpul? Suntem singuri în Univers?
    Dialogul lui Neale Donald Walsch cu Creatorul pune aceste întrebări şi multe altele în termeni mult mai simpli şi mai uşor de înţeles. Revelaţiile primite, precum şi mesajul constant şi profund că, în cele din urmă, depinde de noi să le (re)cunoaştem ca adevăruri sau nu ne arată că Universul este un loc foarte interesant şi că ne apropiem de realizarea potenţialului nostru cel mai înalt odată ce înţelegem acest lucru.

Volumul IV: Trezirea speciei

    Avem probleme. Dar există ajutor... dacă ascultăm.
    În mijlocul nopţii de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras într-un dialog nou şi total neaşteptat cu Dumnezeu, în care s-a confruntat brusc cu două întrebări:
    • Oamenii sunt ajutaţi de Fiinţe Foarte Evoluate dintr-o altă dimensiune?
    • Există un rol-cheie pe care oamenii sunt invitaţi să-l joace în cursul propriei evoluţii, aderând la o misiune comună pentru a sprijini planeta în aceste vremuri critice?
    I s-a zis că răspunsul la ambele întrebări este „da”.
    A primit apoi 16 exemple clare despre modul în care Fiinţe Foarte Evoluate reacţionează la viaţă diferit faţă de oameni şi cum adoptarea chiar a câtorva dintre aceste comportamente poate schimba cursul istoriei lumii spre bine – pentru totdeauna.
    Aceste informaţii constituie structura cărţii de faţă. Ea este o invitaţie puternică pentru fiecare cititor de a stabili terenul pentru explorările extraordinare ce urmează. Continuând din punctul unde s-a oprit Volumul 3 din seria Conversaţii cu Dumnezeu, revelaţiile despre Fiinţele Foarte Evoluate şi despre modul în care oamenii obişnuiţi pot răspunde chemării de a ajuta la trezirea speciei umane îţi vor extinde viziunea asupra viitorului personal şi colectiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec