MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Copiii de Acum, Copii de Cristal, Copii Indigo, Copii Stelari, Îngeri pe Pământ şi Fenomenul Copiilor de Tranziţie

Copiii de Acum, Copii de Cristal, Copii Indigo, Copii Stelari, Îngeri pe Pământ şi Fenomenul Copiilor de Tranziţie
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 197
Format: 14x20

DESCRIERE

Descoperă-i pe aceşti copii uluitori, cu darurile lor minunate!


Cartea Copiii de acum este puternică şi profundă, dar şi deosebit de practică. Ar trebui să fie citită de toţi cei care au copii sau lucrează cu copiii.
-Lynn Andrews, autoarea cărţilor de succes Femeia Vraci şi Femeia Jaguar


Cartea Copiii de acum aruncă lumină asupra fenomenului însuşi. Scrisă cu grijă şi sensibilitate, ea este menită dorinţei puternice de a schimba modul în care cei ce au grijă de ei îi privesc pe aceşti copii care au venit să schimbe lumea.
-Dannion Brinkley, autor al cărţilor de mare succes Salvată de lumină, Pacea din Lumină şi Secretele Luminii


În sfârşit, o abordare proaspătă şi incitantă, fără elemente de senzaţional şi uşor de înţeles! Dr. Meg nu numai că oferă o imagine completă a Copiilor de Acum, dar ne dă idei realiste şi pline de inspiraţie, în privinţa modului în care îi putem ajuta. Recomand cu căldură această carte, oricui care are legătură cu noua generaţie de copii plini de har... dar şi cu cei care vor veni.
-Devra Ann Jacobs, editor al revistei Mystic Pop


În paginile cărţii, Dr. Meg Blackburn Losey oferă sfaturi profunde, bine chibzuite şi care merg la suflet, pe teme atât de provocatoare precum şcoala, nutriţia şi mediul înconjurător, care îi vor hrăni şi susţine pe Copiii de Acum. Ele vă vor ţine captivaţi de lectură, pe măsură ce veţi învăţa cum să sprijiniţi aceste fiinţe cu suflet mare, echilibrate şi, totuşi, atât de firave. În timp ce veţi învăţa despre calea cea mai potrivită pentru a-i sprijini pe aceşti copii, veţi descoperi că vă urmaţi şi voi propria voastră călătorie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.026 sec