MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Copiii de Cristal

Copiii de Cristal
Preț: 3,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 112
Format: 14x20

DESCRIERE

COPIII de CRISTAL reprezinta noua generatie care a sosit pe Pamânt dupa Copiii Indigo. Ei au vârste între zero si aproximativ cinci ani, desi unii dintre cei care au venit primii pot avea chiar si sapte ani. Acesti copilasi sunt asemanatori Copiilor Indigo, având multe calitati paranormale si fiind foarte sensibili - dar fara acea parte întunecata pe care o au acestia si fara energia provocata de furie.
Copiii de Cristal sunt frumosi pe dinauntru si pe dinafara. Daca te uiti în ochii lor, poti vedea iubirea si întelepciunea Divina. Aurele lor sunt stralucitoare, opalescente si radiante. Ei par a raspândi lumina din interior. Ei vorbesc despre vietile lor trecute, despre galaxii aflate la mare distanta si despre viziuni profunde, referitoare la pace si iubire.
Cartea trateaza multe probleme care sunt legate de acesti copilasi cu totul deosebiti, cum ar fi capacitatile lor de vindecatori, legatura lor cu natura, ce anume manânca si altele. Ea cuprinde si interviuri cu Copiii de Cristal însisi si cu profesorii si parintii lor. În carte se arata care sunt modalitatile de a-i face fericiti si sanatosi si cum sa evitam capcanele ce ar putea distruge darurile lor minunate.
Toate relatarile din aceasta carte sunt adevarate, fiind povestite de parinti, bunici si profesori care lucreaza cu acesti copii extraordinari. Unii au preferat sa ramâna anonimi; în fiecare povestire, numele adevarat este mentionat cu permisiunea persoanei respective.
Doreen Virtue

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec