Cresterea crapului si a altor specii de pesti. Editia a II-a

Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Ioan Bud, Stefan Diaconescu
Editura: Ceres
Anul publicării: 2010
Pagini: 436
DESCRIERE
Cartea se doreste un ghid cu care orice incepator sau consacrat se poate usor descurca in caz de nevoie, gasind cate ceva din tainele acestui domeniu fascinant si incitant.
Ea se adreseaza incepand de la cei care au imbratisat aceasta indeletnicire, considerent pentru ca ea nu trebuie sa lipseasca de pe masa de lucru sau din biblioteca personala a nici unei om care iubeste natura, indiferent de varsta sau domeniu de activitate.
Descriere: Urmarind tendinta de integrare a pisciculturii in productia agricola, autorii au structurat materialele, documentate stiintific, in 14 capitole, la care se adauga un capitol de retete culinare si 8 planse color cu principalele varietati de pesti.
CUPRINS:
- Pestii si rolul acestora in viata omului
- Caracteristicile pisciculturii si tipurile principale de exploatare
- Mediul acvatic si posibilitatile de utilizare mai eficienta pentru sporirea productiilor acvacole
- Studiul exteriorului la pesti
- Reproducerea pestilor
- Amenajari si constructii hidrotehnice specifice apelor interioare
- Cresterea crapului
- Recoltarea, depozitarea si transporul pestilor
- Calendarul principalelor actiuni intreprinse intr-o unitate psicicola. Selectia si ameliorarea la ciprinde
- Factori limitativi in sporirea productiei piscicole
- Principalele boli ale pestilor
- Scurte consideratii privind pescuitul sportiv
- Retete culinare din peste
Bibliografie
Ea se adreseaza incepand de la cei care au imbratisat aceasta indeletnicire, considerent pentru ca ea nu trebuie sa lipseasca de pe masa de lucru sau din biblioteca personala a nici unei om care iubeste natura, indiferent de varsta sau domeniu de activitate.
Descriere: Urmarind tendinta de integrare a pisciculturii in productia agricola, autorii au structurat materialele, documentate stiintific, in 14 capitole, la care se adauga un capitol de retete culinare si 8 planse color cu principalele varietati de pesti.
CUPRINS:
- Pestii si rolul acestora in viata omului
- Caracteristicile pisciculturii si tipurile principale de exploatare
- Mediul acvatic si posibilitatile de utilizare mai eficienta pentru sporirea productiilor acvacole
- Studiul exteriorului la pesti
- Reproducerea pestilor
- Amenajari si constructii hidrotehnice specifice apelor interioare
- Cresterea crapului
- Recoltarea, depozitarea si transporul pestilor
- Calendarul principalelor actiuni intreprinse intr-o unitate psicicola. Selectia si ameliorarea la ciprinde
- Factori limitativi in sporirea productiei piscicole
- Principalele boli ale pestilor
- Scurte consideratii privind pescuitul sportiv
- Retete culinare din peste
Bibliografie
Telefon
-Mobil: 0726600329








RECENZII