MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Darul sufletului tău, Schwartz Robert

Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066393126
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Când ne învățăm lecțiile spirituale,

sufletul are parte de o vindecare profundă!

 

Cartea de față explorează cele mai relevante și mai controversate probleme ce preocupă omenirea în prezent: trezirea spirituală, pierderea involuntară a sarcinii și avortul, îngrijirea celor bolnavi, relațiile abuzive, sexualitatea, incestul, adopția, sărăcia, sinuciderea, violul și bolile mintale. 

După ce s-a documentat asupra acestor teme, după ce a intervievat numeroase persoane care au suferit diverse traume și a lucrat cu o echipă de mediumni și de channelori, Robert Schwartz a redat în paginile acestui volum înțelepciunea desprinsă din „lumea cealaltă“, în scopul de a explica motivele pentru care nenumărate experiențe umane dificile sunt planificate înainte de naștere. 

Prin studiile de caz prezentate aici, vei dobândi o perspectivă inedită asupra necazurilor și greutăților apărute în viața ta, asupra tiparelor repetitive pe care le manifești și asupra evenimentelor nedorite pe care le atragi fără intenție.

Cu această nouă perspectivă asupra vieții, vei putea mult mai ușor să înțelegi, să ierți, să iubești, să-ți cauți menirea și să-ți găsești pacea interioară.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0152 sec