MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

De ce nu te-a mai sunat

De ce nu te-a mai sunat
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 329
Format: 14x20,5
Categoria: Diverse

DESCRIERE

1.000 de barbati dezvaluie ce au gandit in realitate dupa prima intalnire
Ce s-a întâmplat, în realitate, atunci când tipul acela dragut nu te-a mai sunat dupa prima în­tâl­nire? Sau de ce barbatul acela interesant cu care ai flirtat online sau la petrecere nu te-a invi­tat în oras? E un mister suparator. În clipa asta detec­tezi potentialul romantic dintre tine si el, iar în clipa urmatoare…? Puf! Dispare în mod inex­pli­cabil. Daca ai sti de ce reactioneaza asa barbatii, ai putea probabil sa schimbi ceva data viitoare când ai ocazia sa cu­nosti un tip interesant.
Asa ca Rachel Greenwald a facut exact ceea ce te sfiesti tu sa faci. A realizat «Interviuri de Iesire» cu 1.000 de barbati pe care i-a întrebat de ce nu au mai sunat o femeie dupa o prima întâlnire sau un flirt online reusit. Nu s-a multumit cu ras­punsuri stas, gen „Nu ne-am potrivit” si a sapat mai adânc, pâna a obtinut explicatii spontane si sincere. Se pare ca barbatii renunta sa mai iasa cu o femeie din motive destul de limpezi. Topul Celor Zece Greseli Fatale — asa cum ne este prezentat de autoare, prin studiul ei unic — e rezultatul cerce­tarii acelor semnale deranjante pe care le tran­­s­mit femeile fara sa-si dea seama, dar care pot fi usor remediate.
Probabil ca ai mai auzit cum ca întâlnirile sunt un joc al cifrelor. E absolut adevarat. Cele mai multe întâl­niri nu trec si nici nu ar trebui sa treaca la stadiul de relatii. Ele functioneaza ca un filtru dintr-un motiv foarte bun: pentru ca tu sa nu ajungi sa-ti petreci viata împreuna cu persoana ne­po­trivita. Într-o lume per­fecta, nici o femeie nu ar sta lânga telefon între­bându-se de ce un tip n-a mai sunat-o. De fapt, nu. Într-o lume perfecta, ai iesi la a doua întâlnire cu un tip superb în timp ce acasa îti suna telefonul toata noaptea, caci alti tipi te invita sa va mai vedeti.
În lumea tot mai complexa în care traim, atât online cât si offline, sa înveti cum sa-ti maximizezi randamentul în dragoste e ceva esential. Dintr-o per­spectiva noua si interesanta, De ce nu te-a mai sunat vine cu solutii simple, care confera femeilor puterea de a alege barbatii cu care chiar îsi doresc sa iasa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec