MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

De la iad la rai. Vol. 2

De la iad la rai. Vol. 2
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 320
Format: 13x20
Categoria: Jakob Lorber

DESCRIERE

Domnul Iisus s-a adresat astfel Consiliului Celest Suprem (la care luau parte, printre altii, Adam, Noe, Avraam, Moise si cei 12 apostoli):

"Îi amenint însa de trei ori pe toti acei regi, duci si printi care îsi calca întotdeauna cuvântul, care înseala credinta semenilor lor, umplându-le inimile cu minciuni si cu amagire! Adevar va spun: acestia se vor prabusi ca frunzele uscate duse de vânt! Caci am intentia sa curat pamântul de toate buruienele sale!

Când pamântul va fi curatat, voi construi o punte de aici si pâna acolo, astfel încât locuitorii planetei sa poata trece mult mai usor în lumea noastra atunci când vor dori acest lucru, caci acum nu au la dispozitie decât scara subreda a lui Iacov, pe care numai îngerii mai pot urca si coborî.

Aceasta punte va fi larga si usor de urcat, la fel cum este sa navighezi pe o mare linistita, pe care nu exista nici un val. Toti oamenii vor fi liberi sa urce pe ea, pentru a obtine din lumea noastra sfatul si îndrumarea celor de aici, din adevarata lor patrie!

Tot pe aceasta punte vom coborî si noi din nou pe pamântul pe care l-am parasit de mult, pentru a-i ridica noi însine pe copiii nostri, învatându-i, ghidându-i si conducându-i cu întelepciune, astfel încât sa restabilim paradisul pierdut!"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.023 sec