MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Descoperirea prezenţei lui Dumnezeu - Non-dualitatea devoţionala

Descoperirea prezenţei lui Dumnezeu - Non-dualitatea devoţionala
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 253
Format: 15x23

DESCRIERE

Această a şasea carte dintr-o serie progresivă construită de autor finalizează şi clarifică mai departe adevărata natură şi esenţa stării denumite „iluminare”. Cu toate că pentru explicarea şi contextualizarea sa este necesară o cercetare a conştiinţei, această carte este în primul rând un manual pentru devoţii spirituali serioşi, revelînd informaţii cunoscute doar acelora care au transcens eul pentru a atinge Realizarea Divină. Aceasta este calea interioară ce duce de la sine la Sine, iar descrierile stărilor progresive sunt dedicate iluminării cititorului.
Stările subiective ale misticului au prezentat un mare interes dintotdeauna dar, din punct de vedere istoric nu au fost niciodată clarificate într-un asemenea grad precum sunt prezentate în această semiautobiografică lucrare care oferă şi mijloacele prin care să identificăm rara apariţie a acestora, astfel fiind descrisă esenţa caracteristicilor Adevărului Spiritual.
Golită de doctrina ecleziastică sau sistemele de credinţă religioasă, pura esenţă a Adevărului Spiritual este revelată în puritatea sa cu o claritate nemaiîntălnită. Devine clar că pentru a „cunoaşte” cu adevărat este „a fi” mai degrabă decât „a şti despre”. Motivul pentru care toate cărţile Dr. Hawkins încep şi se încheie cu Gloria in Excelsis Deo! devine evident.

# Traducerea: Adina Ihora
# Titlul original: Discovery of the Presence of God-Devotional NonDuality

Produse : David R. Hawkins M.D., Ph.D.

# ADEVĂR VERSUS FALSITATE. Cum le putem diferenţia
# OCHIUL SINELUI de care nimic nu se poate ascunde
# Putere versus forţă - Determinanţii ascunşi ai comportamentului uman
# SINELE: Realitate şi Subiectivitate
# Transcenderea nivelurilor conştiinţei. Scara spre Iluminare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0165 sec