MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Despărțirea. Cum să supraviețuiești și să înflorești după separare și divorț

Despărțirea. Cum să supraviețuiești și să înflorești după separare și divorț
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94213-5-2
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Când căsătoria Sarei Davison s-a destrămat, a simţit că viaţa ei nu mai avea niciun viitor. A fost nevoie de fiecare fărâmă de curaj ca să facă faţă caruselului zilnic de emoţii crude şi dificultăţi de tot felul, ce fac din divorţ una dintre cele mai traumatizante experienţe. Despărţirea este ghidul practic pe care Sara l-a căutat – şi nu l-a putut găsi – în acea perioadă stresantă din viaţa ei.

Despărţirea combină pregătirea vastă a Sarei în materie de tehnici de life-coaching şi de terapeut pe probleme de divorţ cu experienţa propriului ei divorţ. Despărţirea te va ajuta să-ţi recapeţi controlul asupra propriei vieţi, oferindu­-ţi instrumentele emoţionale şi practice de care ai nevoie să faci faţă sfârşitului relaţiei tale şi procesului de a lua viața din nou de la capăt.
Cu o abordare proaspătă, liniştitoare şi plină de înţelegere, Despărţirea te va lua de mână şi îţi va arăta cum să navighezi prin apele tulburi ale destrămării unei relaţii, uşurându-ţi procesul de adaptare la noua viaţă şi demonstrându-ţi, din cazurile prezentate, că, deşi separarea poate fi dureroasă, ea poate să înflorească într-un nou şi proaspăt început.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0159 sec