MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Destinul coroanei ( al doilea volum al seriei Jocul Coroanei)

Destinul coroanei ( al doilea volum al seriei Jocul Coroanei)
Preț: 38,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067932171
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

RUSIA SE AFLĂ ÎN PRAGUL UNEI MARI SCHIMBĂRI.

Încoronarea lui Pașa se apropie, iar Vika este acum Magul Imperial, dar funcția pe care o râvnea cândva s-ar putea dovedi mai dificilă – și mai periculoasă – decât se aștepta. Pașa se luptă cu propriile sale probleme – legitimitatea îi este pusă la îndoială, fata pe care o iubește îl urăște și este convins că prietenul lui cel mai bun a murit. Când apare un pretendent la tron – iar magia în Rusia începe să crească rapid –, Pașa trebuie să facă totul pentru a-și păstra poziția și pentru a-și apăra țaratul.

Pentru Nikolai, sfârșitul Jocului a fost dureros. Deși a reușit să scape de moarte, Nikolai rămâne singur, o umbră ascunsă într-o lume ireală creată de el însuși. Dar când primește o a doua șansă la viață – legată de un preț întunecat –, Nikolai trebuie să decidă cât de departe e dispus să meargă pentru a se întoarce în lume.

Cu revoluția tot mai aproape, cu o nouă magie primejdioasă ivită deodată și un țarat ușor de cucerit, Vika, Nikolai și Pașa trebuie să lupte – sau să înfrunte distrugerea nu numai a lumii în care trăiesc, dar și a lor înșiși.

 

O istorie alternativă memorabilă, o carte captivantă și plină de momente surprinzătoare...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.033 sec