MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Dezintoxicarea fizică şi psihică. Tehnici şi produse

Dezintoxicarea fizică şi psihică. Tehnici şi produse
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 270
Format: 13x20

DESCRIERE

# Sistemul Imunitar revine la o funcţionare normală şi eficientă pentru că terenul a fost curăţat, şi orice agresiune a microbilor sau viruşilor va fi mult mai uşor şi mai repede rezolvată;
# Toate substanţele folosite pentru terapii (medicamente, suplimente alimentare, remedii, etc.) vor fi asimilate într-un procent mult mai mare (chiar până la 100%) efectul lor fiind astfel mult mai rapid şi puternic;
# Mintea noastră va fi mai limpede, creierul va funcţiona mai eficient pentru că sângele nu mai aduce toxine la el şi viaţa va fi mai frumoasă.

Însă după dezintoxicarea fizică, un proces care durează 1 - 3 luni sau chiar mai mult trebuie să nu mai revenim la alimentaţia greşită de dinainte, să folosim cât mai multe alimente vii în stare naturală, neprelucrate, să încercăm să menţinem proporţia 80% alimente alcaline, 20% alimente acide şi să repetăm o cură de dezintoxicare de 1-2 ori pe an pentru a nu se mai strânge depozite mari de toxine în organism. În plus, trebuie să facem şi dezintoxicarea psihică, ale cărei avantaje sunt:

# eliminarea toxinelor mentale (gânduri negative griji, stres, enervări,idei fixe, etc.) şi emoţionale( certuri, şocuri emoţionale, răutate, invidie ură, lăcomie, stres, etc.)
# armonizarea corpurilor emoţional şi mental şi ridicarea vibraţiilor acestora, lucru ce conduce la efecte benefice şi asupra corpului fizic;
# schimbarea modului de gândire şi trăire, adică a modului de A FI, ceea ce ne dă mai multe şanse de a primi energia divină, vindecătoare şi ziditoare;
# dobândim VOINŢĂ, CLARITATE, PUTERE DE ÎNŢELEGERE, LINIŞTE şi PUTEREA DE A IUBI ŞI DE A NE IUBI;
# prin acestea ne apropiem de starea noastră naturală de A FI care este: SĂNĂTATE, FERICIRE şi BUCURIE.

Este foarte important să facem concomitent ambele faze ale dezintoxicării, pentru ca rezultatele să fie mai relevante şi mai persistente, ducând în ultimă instanţă la vindecarea noastră şi chiar la regăsirea SINELUI.

Lucrarea de faţă poate fi socotită şi un Program de Instruire. Pentru că oferă 3 lucruri principale:

# a) Informaţia , aşa numitul „ CE SĂ FAC” şi „DE CE SĂ FAC”
# b) Metodele şi tehnicile „AŞA NUMITUL CUM SĂ FAC”
# c) Testul cu acid, adică producerea rezultatelor. Pentru asta trebuie să puneţi singuri informaţia „CE SĂ FAC” prin metoda „CUM SĂ FAC” în practică. Adică să acţionaţi şi să verificaţi personal.

Oricum, toate metodele prezentate au fost verificate în practică, individual sau în clinici de sănătate, sub supraveghere, de mii şi sute de mii de oameni (dacă luăm în considerare şi postul religios atunci numărul este mult mai mare!) cu rezultate, de cele mai multe ori, extraordinare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec