MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Dezvaluiri. Aplicarea adevarului rezolva probleme

Dezvaluiri. Aplicarea adevarului rezolva probleme
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 98
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Dezvaluiri. Aplicarea adevarului rezolva probleme - Jose Silva, Ed Bernd Jr

Scopul nostru imediat este acela de a prezenta rezultatele acestor cercetări pe care le-am reunit în cadrul noului Sistem Silva UltraMind ESP, unui număr cât mai mare de oameni, în cel mai scurt timp posibil.

Avem de a face cu cea mai mare descoperire a omului, descoperirea modului în care noi ne putem folosi inteligenţa umană – ceea ce biserica numeşte suflet – în mod conştient, creativ, constructiv şi în mod continuu pentru a rezolva problemele de pe această planetă şi pentru a crea vieţi mai bune pentru noi şi pentru alţii.

V-am împărtăşit descoperirile mele. Este timpul ca voi să faceţi propriile voastre descoperiri, pe măsură ce practicaţi şi învăţaţi să vă folosiţi abilităţile voastre de clarvăzători.

După cum le spunem celor care nu au făcut niciodată acest lucru, “Cea mai mare descoperire pe care o veţi face vreodată este descoperirea potenţialului propriei voastre minţi."

“Fie ca, după ce citiţi această carte, să vă bucuraţi de sănătate, bogăţie şi înţelepciune, astfel încât restul vieţii voastre să fie partea cea mai frumoasă a acesteia. Transmiteţi acest mesaj şi altora.

Aştept cu nerăbdare să ne întâlnim pe drum. Fie ca Inteligenţa Superioară să vă ghideze."
Al vostru în serviciul umanităţii! - Jose Silva

Fragment din carte:


…ipoteza lui Silva a fost tot timpul verificată de-a lungul ultimilor 50 de ani. Oamenii din mai mult de 100 de ţări dovedesc că este adevărată în fiecare zi.

Aceşti oameni vorbesc limbi diferite, ei provin din medii socio-economice diferite, au obiceiuri diferite, practică religii diferite şi, totuşi, ei toţi folosesc "Cheile Regatului" pe care Silva le-a descoperit în cercetarea sa pentru a-i ajuta pe aceşti oameni să aibă vieţi mai sănătoase, mai fericite, să cunoască mai mult succesul.


"Biblia spune, îi vom cunoaşte după fructele lor," arată Silva, "şi acest lucru are sens. Toată lumea ştie că, dacă un copac face fructe bune, atunci este un copac bun. Dacă o metodă produce rezultate bune şi niciodată rezultate rele, atunci este o metodă bună."

Formula simplă a lui Silva de verificare a adevărului este asemănătoare cu citatul biblic: "Adevărul adevărat," spune el, "este acela care, atunci când este aplicat, corectează probleme."

Cum funcţionează creierul vostru

Pentru a înţelege ce a vrut să spună şi a vedea cum rezultatele lui susţin Biblia, haideţi să începem cu biologia fundamentală:
în timpul cercetării sale, Silva a învăţat cum creierul uman operează cu o cantitate mică de electricitate.

Aceasta vibrează sau pulsează la frecvenţe diferite. La copii, frecvenţa generală medie a creierului este mai joasă decât la adulţi. Pe parcursul primilor 7 ani de viaţă, creierul unui copil funcţionează la frecvenţele teta şi delta - până la 7 cicluri pe secundă.

Mintea lor funcţionează inductiv - adică preia informaţia fără să o analizeze sau cenzureze. Orice le-ai spune copiilor la această vârstă, ei acceptă ca fiind adevărat.

De la 7 la 14 ani, creierul copilului se maturizează mai mult şi funcţionează predominant la nivelul alfa, de la 7 la 14 cicluri pe secundă. Acesta este nivelul cel mai creativ şi intuitiv. La acest nivel, ei funcţionează atât inductiv cât şi deductiv. Acum pot analiza informaţiile.

Frecvenţa cerebrală generală predominantă continuă să crească pe măsură ce ne maturizăm, până la 20 de cicluri pe secundă la un adult matur.

Singura problemă este următoarea: Majoritatea oamenilor, atunci când sunt maturi, îşi pierd abilitatea de a funcţiona la frecvenţele mai joase alfa şi teta.

De ce este aceasta o problemă?

Pentru că Silva a învăţat pe parcursul cercetării sale că avem acces la mai multe informaţii la nivelul alfa, folosind emisfera cerebrală dreaptă, decât la nivelul beta, folosind emisfera cerebrală stângă.

……………………..

CUPRINS:


Cuvânt înainte

Capitolul 1 Fenomenul creştin. Ştiinţa în apărarea creştinătăţii. O explicaţie ştiinţifică a credinţei creştine

Capitolul 2 Pasaje din autobiografia lui Jose Silva. "Am o presimţire" (I have a hunch)

- Hipnoza mă fascinează
- Cum am instruit clarvăzători şi vindecători
- Confruntarea mea cu oficialii bisericii
- Conceptele mele despre religie
- Evaluarea mea asupra experimentelor de regresie temporală
- Ducem sistemul nostru în laboratoarele oamenilor de ştiinţă

Capitolul 3 încotro ne îndreptăm de aici? O privire înspre viitor

Sumar al rezultatelor cercetării


Autori: Jose Silva, Ed Bernd Jr

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec