MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Dictionar Normativ al Limbii Romane ortografic ortoepic morfologic si practic

Dictionar Normativ al Limbii Romane ortografic ortoepic morfologic si practic
Preț: 89,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Format: 17x24
Categoria: Dictionare

DESCRIERE

Dictionar Normativ al Limbii Romane ortografic ortoepic morfologic si practic, Ioana Vintila - Radulescu

DIN este un alt fel de dictionar decat toate celelalte. Acest dictionar prezentat de pro-librarie nu este nou in sensul ca s-ar fi schimbat in vreun fel normele curpinse in DOOM. Dimpotriva, DIN, realizat de Ioana Vintila-Radulescu, coordonatoarea dictionarului academic, este fidel acestuia. Dictionarul CORINT are insa o organizare relativ diferita, uneori mai apropiata de obisnuintele practicii scolare, si cuprinde unele coretiuni si o serie de adaosuri. Dictioanrul include informatii care nu se regasesc in alte dictionare, incepand cu indicare integrala a despartirii posibile la capat de rand a fiecarui cuvant si continunad cu distinctia intre verbele personale si cele impersonale s.a.
In lista de cuvinte au fost dispuse tabele si inserturi care prezinta, la locul alfabetic al termenului in cauza, diverse aspecte si probleme ale ortografiei romanesti. Dictioanrul cuprinde numeroase detalii cu privire la scrierea unor nume proprii romanesti si straine. Sunt incluse de asemenea referiri la legislatia sau la standardele cu incidenta asupra diverselor probleme legate de scriere, unele recomandari privind scrisul la calculator s.a.
Aceste elemente si multe altele fac din prezenta lucrare nu numai o opera de consultat in caz de dubiu, ci chiar o lectura profitabila sub multe aspecte si, de multe ori, de-a dreptul pasionanta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec