MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Dimineata miraculoasa. Cele sase obiceiuri care iti vor transforma viata inainte de 8 a. m

Dimineata miraculoasa. Cele sase obiceiuri care iti vor transforma viata inainte de 8 a. m
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-789-112-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 192

DESCRIERE

Dimineata miraculoasa. Cele sase obiceiuri care iti vor transforma viata inainte de 8 a. m
 
 
Cele șase obiceiuri care îți vor transforma viața înainte de 8 a. m.

Bestseller internațional tradus în 27 de limbi!

MERIȚI O VIAȚĂ EXTRAORDINARĂ. A SOSIT TIMPUL SĂ-ȚI VALORIFICI PE DEPLIN POTENȚIALUL!


Ce-ar fi dacă te-ai trezi mâine dimineață și, ca prin miracol, toate aspectele vieții tale s-ar transforma? Ce ar fi diferit? Ai fi mai fericit? Mai sănătos? Cu mai mult succes? Într-o formă mai bună? Ai avea mai multă energie? Mai puțin stres? Mai mulți bani? Relații mai bune? Care dintre problemele tale ar fi rezolvate?
Ce-ar fi dacă ți-aș spune că există un secret „nu tocmai evident” care îți va transforma în mod garantat viața, mai rapid decât ai crezut c-ar fi posibil? Ce-ar fi dacă ți-aș spune că ai nevoie doar de 6 minute pe zi?

Dimineața miraculoasă, o metodă practicată de sute de mii de oameni din lumea întreagă, ar putea fi cea mai simplă cale de a-ți crea viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Ești gata? Un capitol nou din viața ta este pe cale să înceapă.

Hal Elrod este un geniu și cartea lui a fost magică pentru viața mea.” – Robert Kiyosaki, autorul bestsellerului Tată bogat, tată sărac

Hal Elrod este mai mult decât o sursă de inspirație. El și-a transformat povestea personală incredibilă în lecții pe care oricine le poate folosi pentru a-și crea propriile miracole.” – Jeffrey Gitomer, autorul bestsellerului Biblia vânzărilor

Hal Elrod este autorul seriei de cărți Dimineața miraculoasă, realizator al podcastului „Achive Your Goals”, creator al evenimentului Best Year Ever [Blueprint] LIVE și producător executiv al filmului „The Miracle Morning” – un documentar care prezintă ritualurile matinale ale unora dintre cei mai de succes oameni din lume. Misiunea lui este să înnobileze conștiința omenirii dimineață de dimineață.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec