MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Divorturile amantilor

Divorturile amantilor
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 216
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

 

 

Divorturile amantilor. A patra carte din seria Amantii (Corina Ozon)

 
 Amanta și noaptea de Revelion
 
Mircea stă la Nelu, deocamdată, a zis că trebuie să-și limpezească creierii (de care, fie vorba, uneori dă dovadă că n-are), să nu ne mai pripim ca data trecută. Vorbim zilnic la telefon, ne și vedem.
 
Eu stau la vechea mea locuință, mi-am luat toate lucrurile din apartamentul luxos unde am stat cu Epaminonda, care este la New York.
 
Încă nu i-am spus nimic de divorț sau ceva de genul ăsta, acum tot ce vreau este să stau cu nebunele de Larisa, Cami, dar, mai ales, să o văd pe draga de Clau.
 
Mi-a trimis o poză cu ea, are părul crescut perie, dar nu arată rău. M-am dus la ea acasă și a fost fericită când m-a văzut. Nu am stat mult, că trebuia să mă văd cu Mircea, ardeam de dorul lui.
 
Am stabilit cu Clau să facem Revelionul toate, la Larisa acasă, apoi am plecat. Pe drum m-am gândit ce ghinion a avut și Clau, tocmai când era mai mulțumită cu viața ei, iar toate s-au întâmplat numai din vina lui Pișcoțel ăla al ei, un depravat și bolnav, că altfel nu pot să zic.
 
Nu-mi iese din cap cum a putut el să-i ceară să-și bage ea un ou în vagin? Și ce-o fi fost în mintea ei? Eu nici pentru un milion de dolari nu făceam așa ceva. Și uite că de acolo i s-a tras cancerul.
 
Dar se face ea bine, așa a zis și Cami, care o freacă tot cu Nelu. Am fost și pe la ea în vizită și m-am mirat ce a crescut fetița ei, Catina. Nelu nu s-a mutat cu ele, dar cică s-a făcut „de casă“.
 
Mie mi-e greu să cred că un curvar are leac vreodată, dar or mai fi și minuni, mai știi? Cami pare liniștită, dar nici nu cred că ar fi în limbă după Nelu.
 
De la începutul anului viitor, va merge la serviciu, și-a găsit un job de proiectant la o firmă. Nu e chiar pe specializarea ei de designer de vitrine, dar se pricepe...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.038 sec