MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Drept penal. Partea generala

Drept penal. Partea generala
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 350
Categoria: Penal

DESCRIERE

Conform Noului Cod Penal

Având în vedere iminenta intrare în vigoare a noului Cod Penal, lucrarea de faţă, rezultatul unei activităţi de pionierat, este una dintre primele publicaţii de specialitate care oferă celor interesaţi o analiză sistematică a principalelor instituţii de drept penal general prin prisma noilor reglementări.
Detalii: Drept penal. Partea generala.

Autorul a fost membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal şi a noului Cod de procedură penală precum şi a legilor de punere în aplicare, aspect ce constituie o garanţie ce recomandă această carte ca fiind una de referinţă, utilă tuturor celor care vor să-şi însuşească logica noii reglementări în materie penală.

Lucrarea este deosebit de valoroasă prin prisma structurii sale, care îmbină partea teoretică, sintetic şi complet deopotrivă, cu exemple practice şi cu cele mai relevante soluţii pronunţate de instanţele române de-a lungul timpului cu privire la instituţiile studiate, ce îşi păstrează în continuare aplicabilitatea.

Nu în ultimul rând, autorul propune peste 100 de grile pentru verificarea cunoştinţelor în domeniul dreptului penal general, cu un grad sporit de dificultate.Data de apariţie (estimativ): ianuarie 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.060 sec