MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Drept penal. Partea generala. Sinteze si grile conform Noului Cod Penal

Drept penal. Partea generala. Sinteze si grile conform Noului Cod Penal
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Format: 17x24
Categoria: Penal

DESCRIERE

Conform Noului Cod Penal

Avand in vedere iminenta intrare in vigoare a noului Cod Penal, lucrarea de fata, rezultatul unei activitati de pionierat, este una dintre primele publicatii de specialitate care ofera celor interesati o analiza sistematica a principalelor institutii de drept penal general prin prisma noilor reglementari.

Autorul a fost membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal si a noului Cod de procedura penalaprecum si a legilor de punere in aplicare, aspect ce constituie o garantie ce recomanda aceasta carte ca fiind una de referinta, utila tuturor celor care vor sa-si insuseasca logica noii reglementari in materie penala.

Lucrarea este deosebit de valoroasa prin prisma structurii sale, care imbina partea teoretica, sintetic si complet deopotriva, cu exemple practice si cu cele mai relevante solutii pronuntate de instantele romane de-a lungul timpului cu privire la institutiile studiate, ce isi pastreaza in continuare aplicabilitatea.
Data de apariţie (estimativ): martie 2012
Nu in ultimul rand, autorul propune peste 100 de grile pentru verificarea cunostintelor in domeniul dreptului penal general, cu un grad sporit de dificultate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec