MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Dreptul Uniunii Europene. Sinteze si aplicatii

Dreptul Uniunii Europene. Sinteze si aplicatii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-673-486-8
Anul publicării: 2015
Pagini: 320
Format: 16,5x23,5
Categoria: European

DESCRIERE

In cuvinte putine, Dreptul Uniunii Europene. Sinteze si aplicatii aflat la cea de-a doua editie, se inscrie in suita aparitiilor firesti, necesare, date fiind evolutiile inregistrate pana acum in domeniu, dar, mai ales, asteptarilor formulate in mod expres sau implicit. Corelarea, in mod inspirat, a sintezelor cu aplicatiile, permite cititorilor o autoevaluare concreta a nivelului de aprofundare a problematicii dreptului Uniunii Europene, in general.

Riguros sistematizate si intr-un limbaj de specialitate clar si coerent, asistam la parcurgerea unui volum mare de informatii, care fac trimitere, cu precadere, la urmatoarele aspecte: istoricul constituirii si arhitectura institutionala a UE, izvoarele dreptului UE si aplicabilitatea acestuia in dreptul intern al statelor membre, procedurile de adoptare a actelor juridice ale UE, consideratii despre SEE, procesul de extindere a UE, Tratatul de la Lisabona, libertatile de circulatie in cadrul UE, dreptul concurentei in cadrul UE, justitia si afacerile interne, dupa intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona.

Din perspectiva cunoasterii, intelegerii, aprofundarii, dar si a aplicarii informatiilor parcurse, demersul este deopotriva util studentilor de la facultatile de drept, relatii internationale si studii europene, limbi straine, administratie publica, stiinte politice, istorie etc., masteranzilor, dar si doctoranzilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec