MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Educație muzicală - Manual pentru clasa a VIII-a - Castigator al Licitației din 2020 - Mariana Magdalena Comăniță, Magda Nicoleta Bădău, Mirela Matei

DESCRIERE

 

 

Manualul școlar a fost aprobat de Ministerul Educației și Cercetării prin ordinul de ministru nr. 4939/10. 08. 2020.

Manualul vă propune un model didactic bazat pe învățarea prin observare, explorare, analiză și interpretare vocală și instrumentală.

Fiind o disciplină aplicată, educația muzicală este mult mai ușor înțeleasă de către elevi prin intermediul exercițiilor și al observațiilor personale desprinse în urma acestora.

Manualul îmbină inteligent metodele clasice de predare a disciplinei cu cele moderne, aparținând tehnologiei digitale, disciplina devenind astfel atrăgătoare pentru elev. El este pus să cerceteze, să caute, să identifice, prin toate aceste metode reușind să stabilească legături între creațiile muzicale audiate sau interpretate și teoria pe care o învață din carte.

 

Acest manual a fost creat pentru a vă familiariza cu noțiunile specifice domeniului muzical, dar și pentru a vă da posibilitatea de a le integra în sfera mai largă a ceea ce numim cultură generală și pentru a vă forma, prin lucrările muzicale studiate, gustul pentru muzica de calitate, indiferent de genul căruia îi aparține sau de perioada istorică în care a fost creată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0272 sec