MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Educatie sociala, manual pentru clasa a V-a - Daniela Barbu (Contine editia digitala)

Educatie sociala, manual pentru clasa a V-a - Daniela Barbu (Contine editia digitala)
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Iata PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale scolare de calitate, aprobate de MEN:
       
Abordarea integrata, in care exersarea gandirii critice se realizeaza pornind de la cunoasterea si promovarea propriilor drepturi si responsabilitati.
       
Demersul didactic este construit in totalitate pornind de la probleme reale din viata de elev/eleva in perioada preadolescentei.
       
Structura fiecarei lectii de predare-invatare-evaluare exerseaza ritmic, pe tot cuprinsul manualului, capacitatea de descoperire, analiza, intelegere, aplicare, iar rubricaMa implic asigura conexiunea cu viata reala si dezvoltarea spiritului civic al elevilor. Jurnalul drepturilor mele reprezinta o alta resursa de invatare experientiala.
       
Bogatia de materiale puse la dispozitia dvs (din varianta tiparita sau din cea digitala – peste
       
150 de activitati multimedia) contribuie la reducerea timpului de pregatire a lectiilor prin prezentarea unor continuturi bine documentate.
       
Manualul este insotit de Ghidul profesorului (planificarea anuala, proiectarea unitatilor de invatare si sugestii metodologice).
       
Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de manuale si auxiliare scolare:
       
Daniela BARBU – prof. dr. in Stiintele Educatiei, cadru didactic cu experienta la catedra si in management educational, autor a numeroase manuale scolare (Educatie sociala, Dezvoltare personala), aprobate MEN.
       
Cristiana Ana-Maria BOCA – prof. gr. I, autor de manuale scolare aprobate MEN (Educatie sociala, Dezvoltare personala), formator national, coord. al echipei de autori in cadrul unor proiecte vizand Reforma Educatiei Timpurii;
       
Manualul este girat stiintific de prof. univ. dr. Catalina ULRICH HYGUM, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Nr. de pagini: 80
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0156 sec