MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Emil Strainu despre Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale cu Mihail Vinogradov - Emil Strainu

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 207
Format: 13x20

DESCRIERE

 

In prezenta lucrare, gen. dr. Emil Strainu, specialist in amenintari nonconventionale si psihotronica, realizatorul emisiunii "Teoria conspiratiei", ne prezinta pentru prima data modul in care Mihail Vinogradov a pus bazele cercetarii extrasenzoriale in Federatia Rusa.

Volumul de fata este un adevarat manual pentru cei care vor sa-si dezvolte capacitatile extrasenzoriale sau vor sa-si deschida cabinete de cercetare psihotronica extrasenzoriala.


Mihail Victorovici Vinogradov – criminalist-psihiatru, doctor in stiinte medicale, profesor de psihiatrie, creatorul si conducatorul Centrului de ajutor juridic si psihologic in situatii extreme (1999), initiatorul si conducatorul parteneriatului noncomercial "Liga extrasenzorilor din Federatia Rusa" (2009), expertul proiectului de televiziune al canalului TNT "Batalia extrasenzorilor" de la creare (2007).
Nu intamplator, mass-media il numeste pe Mihail Vinogradov "colectionarul extrasenzorilor”, deoarece el cauta, studiaza si aduna in Centrul sau oameni cu capacitati hipersensisibile dintre cele mai puternice.
Cu hipersensibilitatea iesita din comun a oamenilor, Vinogradov este preocupat inca de pe bancile facultatii. La inceput, acest subiect il preocupa din punctul de vedere al cunoasterii, ulterior, din postura de savant-cercetator – in scopuri stiintifice si practice. El este primul savant din Rusia, care a inceput utilizarea capacitatilor extrasenzoriale pentru ajutorarea oamenilor aflati in dificultate. De curand, Vinogradov, prin hotararea Guvernului rus, a devenit seful cercetarilor speciale din domeniul psihofiziologiei militare.
In decursul existentei sale, Centrul a dobandit o mare recunoastere si autoritate internationala. Aici sunt implicate, in cele mai diverse probleme, organizatii si persoane fizice de pe tot globul. Garantia calitatii ajutorului acordat, al responsabilitatii si al decentei Centrului il reprezinta numele pe care il poarta – Mihail Vinogradov.
A lucra in acest Centru este o mare responsabilitate si un privilegiu. In procesul de selectie a angajtilor Mihail Vinogradov, personal, apreciaza nu numai calitatile profesionale, dar si cele umane ale fiecarui candidat. Vinogradov este convinsfe faptul ca atunci cand un profesionist de cel mai inalt nivel are cele mai mici deficiente in calitatile sale etico-morale, el nu poate deveni coloborator al Centrului.
In Centrul lui Vinogradov isi desfasoara activitatea diferiti specialisti – psihologi, doctori in reabilitare, neurologi, doctori psihiatri. Printre ei sunt doctoranzi in stiinte medicale. Nucleul Centrului il reprezinta insa extrasenzorii. O parte din ei sunt cunoscuti ca si castigatori, finalisti sau participanti simpli ai show-ului  tv, TNT "Lupta extrasenzorilor”. Ceilalti talente tinere, ale caror nume abia devin cunoscute, datorita succeselor obtinute. Extrasenzorii sunt uniti de un scop comun oferire de ajutor in conditii extreme.
Dar, cu toate acestea, fiecare avand capacitati individuale: specializarea si metoda de lucru. De aceea, in Centru se face alegerea specialistilor in functie de specificul concret al fiecarui caz. La cele mai complicate cazuri, cu care se adreseaza oamenii la Centru, lucreaza concomitent mai multi extrasenzori si, neaparat, independent unul de celalalt. Dupa obtinerea tuturor rezultatelor, sub conducerea lui Vinogradov, se i-a hotararea finala.
Aici, se desfasoara o activitate stiintifica intense, privind studierea fenomenului extrasenzorial. In prezent, Centrul dispune de o baza de date impresionanta, care, din punct de vedere stiintific, demonstreaza nu numai existenta extrasensibilitatii, dar si descrie caracteristicile fizico-materiale si de vointa.
Pentru evaluarea obiectiva a capacitatilor extrasenzoriale, Centrul a elaborat si a implementat o metoda unica de testare, care include un sistem de teste si cercetari electrofiziologice – bioelectrografia cu o anumita sarcina. Toti extrasenzorii Centrului au trecut cu brio aceste teste, rezultatele fiind sustinute de certificate speciale. Toti doritorii care presupun ca au puteri neobisnuite pot cere efectuarea acestei testari.
De asemenea, Centrul desfasoara in permanenta activitati de crestere a profesionalismului colaboratorilor sai: regulat, se desfasoara diverse seminare, masterate, la care sunt invitati toti doritorii. Specialistii participa la conferinte, simpozioane si la diverse activitati stiintifice din domeniul extrasenzorialului, vindecarii, astrologiei, psihologiei, in tara si strainatate, expunandu-si propriile comunicari si publicatii.
Activitatea extrasenzorilor Centrului este multilateral diversificata. Un loc deosebit il ocupa cautarea persoanelor disparute. Aceasta activitate este desfasurata fie la cererea organelor de drept, fie la cererea cetatenilor, dar de fiecare data cu participarea organelor de drept.
In ciuda faptului ca Centrul este o entitate privata si nu beneficiaza de finantare din partea statului, toate cererile venite din partea organelor de drept sunt solutionate gratis – aceasta fiind politica conducatorului si colectivului sau.
Zilnic, Centrul primeste in jur de 50 de scrisori (posta traditionala si/sau electronica) din toate colturile lumii. Nicio scrisoare, in toti anii de existenta, nu a ramas fara raspuns. Mai mult decat atat, toata munca titanica de prelucrare si de solutionare a corespondentei, care implica de multe ori participarea mai multor specialisti, la fel, este gratuita.
Membrii Centrului primesc multa recunostinta din partea organizatiilor si cetatenilor, scrisori de multumire din partea organelor de drept pentru ajutorul acordat in rezolvarea infractiunilor grave, de la anchetatori, pentru punerea la dispozitie a unor date care au dus la elucidarea infractiunilor, de la cetateni – pentru ajutorul si sustinerea reala acordata in situatii deosebite. Deosebit de placute sunt multumirile pentru ajutorul acordat in gasirea celor disparuti, pierduti sau rapiti.
La fel de placuta este constientizarea ca membrii Centrului ajuta la mentinerea unitatii familiilor, la orientarea adecvata a activitatii profesionale, la imbunatatirea relatiilor dintre parinti si copii sau la restabilirea sanatatii psihice si fizice a majoritatii oamenilor.
Interesele stiintifice ale lui Mihail Vinogradov au fost dintotdeauna multiple. El este cunoscut nu numai ca specialist in sfera extrasenzorialului, dar si ca criminalist-psihiatru din sfera sociala, expert in mass-media, asupra celor mai spinoase probleme ale vietii moderne din tara si din strainatate. Din anul 2000, o preocupare importanta in activitatea lui Vinogradov a devenit cercetarea psihologiei terorismului, psihologiei infractorilor deosebit de violenti, dar si solutionarea unor probleme antiteroriste.
De peste 10 ani, Mihail Vinogradov este expert al ziarului "Komsomoliskaia Pravda”, publicand articole la probleme de mare interes pentru cititori – sanatate, politica, psihologie, crime odioase, extrasenzorial.
Una dintre ultimele sale publicatii a reiterat analiza situatiei din politie dupa reformare.
Ca criminalist-psihiatru, Vinogradov este frecvent atras in activitatea Administratiei Prezidentiale, a Comitetului  public MAI sau in Comisia FSB. Pe probleme de terrorism, el colaboreaza cu Comitetul National Antiterorism.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0213 sec