MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Evaluare nationala 2020 Matematica - Pas cu pas spre examenul de evaluare națională

Evaluare nationala 2020 Matematica - Pas cu pas spre examenul de evaluare națională
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067934021
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Format: 17x24

DESCRIERE

Lucrarea de față a fost concepută astfel încât să  fie utilă tuturor categoriilor de elevi ce se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională. Autorii sunt profesori cu îndelungată experiență în examenele naționale, cu toții autori de astfel de teste în ultimii ani. Prima parte a culegerii conține teste pentru cele trei categorii de probleme din structura examenului de Evaluare Națională. În plus, acestea sunt adaptate „pas cu pas” pentru fiecare lună de pregătire a unui elev. Am avut în vedere nu numai un antrenament ritmic, ci și unul pentru categorii de punctaje așteptate. Astfel, un elev fără foarte mare drag de matematică va avea posibilitatea a se pregăti pentru o notă maximă. 

A doua parte a culegerii este dedicată modelelor complete de teste. Toate acestea au gradul de dificultate și alcătuirea extrem de apropiate de cele din examenele ultimilor ani.

A treia parte a lucrării conține teste pentru lucrul la clasă pe parcursul anului școlar la clasa a opta. Profesorii vor avea astfel posibilitatea de a găsi probleme pentru lucrul diferențiat cu elevii. Consider ca am alcătuit, împreună cu întreaga echipă de autori, o lucrare originală și extrem de utilă elevilor și, evident, profesorilor lor pentru obținerea unui rezultat bun sau foarte bun la examenul de matematică din cadrul Evaluării Naționale 2020.

Radu Gologan

Președintele Societății de Științe Matematice din România

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0142 sec