MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Evaluare Nationala. Limba si literatura romana 2017 ( Florin Ionita)

DESCRIERE

Prezenta carte este distincta pe piata cartii de profil, prin metoda de invatare pe care o propune, adaptata literei si spiritului programei scolare in vigoare pentru Evaluarea Nationala 2017. Metoda este proiectata sa raspunda eficient celor doua intrebari esentiale pe care si le pune fiecare candidat care sustine un examen,, Ce trebuie sa stiu?" si,, Cum trebuie sa fac?"

Spre deosebire de majoritatea lucrarilor de profil, cartea de fata reprezinta un ghid complet de pregatire individuala pentru Evaluarea Nationala. Complet deoarece, in opinia autorilor, este important nu doar sa inveti continuturile prevazute de programa, ci si sa le utilizezi corect si creativ in conditii de examen.


Raspunzand celor mai frecvente intrebari ale elevilor, autorii deconspira, astfel, mici secrete despre cum trebuie citite subiectele si baremele de notare, pentru o raportare adecvata la cerinte. Parcurgand un asemenea ghid, invatarea devine mai usoara si mai eficienta, asigurand succesul candidatilor.

Lucrarea cuprinde, de asemenea:

- cele mai importante notiuni teoretice, in prezentari concise si clare (atat notinile gramaticale, cat si notiunile de teorie literara);

- 40 de teste elaborate dupa modelul oficial si solutiile acestora;

- programa scolara pentru examen;

- subiectul oficial propus la ultima sesiune a Evaluarii Nationale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.034 sec