MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Evaluare pentru clasa a II-a - teste. Comunicare in limba romana. Matematica ( Mirela Ilie ) 2019

Evaluare pentru clasa a II-a - teste. Comunicare in limba romana. Matematica ( Mirela Ilie ) 2019
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-668-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Format: 20,5x26

DESCRIERE

Teste de evaluare pentru clasa a II-a.
 
Evaluare pentru clasa a II-a - Teste este un instrument de lucru foarte util elevilor de clasa a II-a care se pregatesc pentru sustinerea examenului de evaluare nationala.

 Contine:

14 test de comunicare in limba romana
14 teste de matematica

Testele de comunicare in limba romana evalueaza capacitatea de utilizare coreca si adecvata limbii romane prin exercitii de intelegere a textului literar si nonliterar si de redactare a unor texte scurte specifice: biletul (de informare, de multumire, de solicitare), felicitarea, dialogul, texte, care au ca suport intrebari orientative date. Testele de matematica propun exercitii variate de calcul, logica, efectuare de operatii, fractii, unitati de masura si proleme din materia predata in primii doi ani de studiu la scoala.
 

În conformitate cu programa şcolară și ultimele modele de subiecte propuse de Ministerul Educației Naționale.

Evaluare pentru clasa a II-a este un instrument de lucru foarte util elevilor de clasa a II-a care se pregătesc pentru susținerea examenului de Evaluare Națională.
Conţine 14 teste de comunicare în limba română scris · citit și 12 teste de matematică ce evaluează capacitatea de utilizare corectă și adecvată a limbii române prin exerciții de înțelegere a textului literar și nonliterar și de redactare a unor texte scurte specifice: biletul (de informare, de mulțumire, de solicitare), dialogul, texte care au ca suport întrebări orientative date.
Cele 14 teste de matematică propun exerciții variate de calcul, logică, efectuare de operații, fracții, unități de măsură și probleme din materia predată în primii doi ani de studiu la școală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0163 sec