MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Evaluarea națională 2019. Limba si literatura romana. ( Florin Ionita)

Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060030256
Anul publicării: 2019
Pagini: 360
Format: 17x24

DESCRIERE

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară de limba şi literatura romană în vigoare pentru pregătirea Evaluării Naţionale, în vigoare, avizată cu Ordinul Ministrului Educaţiei Nationale nr4431/29. 08.2014.

Structurat în trei părţi, volumul asigură aplicaţiile/exerciţiile necesare recapitulării şi consolidării cunoştinţelor dobândite în gimnaziu.


Partea I cuprinde sinteze ale conţinuturilor fundamentale (noţiuni de construcţie a comunicării/gramatică şi de teorie literară), structuri-tip ale unor răspunsuri complexe, modele de rezolvare şi aplicaţii pe texte-suport literare şi nonliterare, precum şi soluţii, explicaţii şi bareme.

În partea a ll-a, elevii vor găsi aplicaţii corelate competenţelor specifice din programa de examen. în conceperea acestora au fost folosite tipuri variate de itemi: cu alegere duală şi multiplă, de asociere, cu răspuns scurt, de completare,întrebări structurate, rezolvare de probleme,compuneri/eseuri structurate si libere.

Partea a lll-a cuprinde 20 de teste, proiectate pentru a fi rezolvate în două ore, precum şi sugestii de rezolvare care să faciliteze atât evaluarea, cât şautoevaluarea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0178 sec