MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Evaluarea națională la finalul clasei a VI-a. LIMBĂ ȘI COMUNICARE ( Florin Ionita ) 2018

DESCRIERE

AVIZAT DE M. E. N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 şse regăseşte la poziţia nr. 212 din anexa Ordinului.
Aceast
ă lucrare a fost realizată în conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a Evaluărilor Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a în vigoare şi vizează evaluarea unor competenţe din aria curriculară Limbă şi comunicare" (competenţele generale şi specifice prevăzute de programele în vigoare pentru Limba şi literatura română şi, respectiv, pentru Limba modernă 1, clasele a V-a - a VIII-a).


Volumul de față reprezintă un auxiliar didactic care contribuie la dezvoltarea competenței de lectură a elevilor, nu doar pentru a face față cu brio examenului de Evaluare Națională de la finalul clasei a VI-a, ci și pentru a deveni cititori experimentați, care să poată beneficia de toate deschiderile oferite de textele citite.

 

Itemii variați (cu alegere duală și multiplă, de asociere, de completare, cu răspuns scurt, compuneri libere etc.) și descriptorii de evaluare au fost construiți conform componentelor fundamentale ale literației în domeniul lecturii, așa cum sunt definite acestea în Cadrul de referință PISA pentru lectură.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec