MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Evoluţia spre ... noua Specie

Evoluţia spre ... noua Specie
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Mister

DESCRIERE

Este suficientă, o singură privire asupra situaţiei mondiale actuale pentru a mă convinge că aceasta a atins un punct fără de întoarcere. Guvernul este corupt; sistemul monetar nu serveşte decât bogaţii, valorile şi morala se fărămiţează; războiul, omorul şi violul obsedează cotidianul nostru. Toate temeliile societăţii se prăbuşesc, începând cu familia care se destramă pretutindeni. Timpul se accelerează şi aduce cu sine evenimente mondiale din ce în ce mai neplăcute. Trăim marea sufocare planetară, suferinţa nemărginită, şi disperarea cea mai profundă, anticipând deja cu resemnare sfârşitul speciei umane. Umanitatea se află într-un impas monumental!

Peste tot, se vorbeşte despre criza… financiară, politică, socială, morală, ecologică, climatică, a mediului înconjurător. Nu este nimic din toate acestea…

Este vorba despre o criza evolutivă!

Decât să lupt pentru a o frâna, să revin în trecut, să mă agaţ de propriile mele experienţe şi să aştept mântuitorul promis, de ce să nu fac, mai degrabă, contrariul? Să încetăm să mai repetăm vechile moduri de funcţionare ineficace şi suferinde. Să încercăm să vedem evenimentele cu alţi ochi! A sosit momentul pentru a trece foarte repede la etapa următoare, noua specie diezeiască, şi de a-mi modifica modul de a fi şi de a acţiona în consecinţă. Destinul îmi aparţine. Al meu este acela de a descoperi viaţa fără de moarte şi de a crea paradisul pe Pământ!

În acest volum, vei găsi:

• cine eşti cu adevărat,
• că viaţa are sens,
• că, conspiraţia este o necesitate evolutivă,
• că drama este o binecuvântare,
• minciuna dualităţii binelui şi răului,
• că boala, bătrâneţea şi moartea nu există,
• reţeta pentru vindecarea fricilor tale,
• că tu creezi, astăzi, fiinţa nouă de mâine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec