MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Exercitii si probleme de matematica pentru elevii claselor I-IV - Angelica Calugarita

Exercitii si probleme de matematica pentru elevii claselor I-IV - Angelica Calugarita
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 511
Format: 16,5x23,5
Categoria: Clasa a I-a

DESCRIERE

... lucrarea de fata cuprinde exercitii de matematica pentru clasele I-IV, concepute astfel incat sa stimuleze elevului, s-o obisnuiasca cu staruinta, indarjirea, precizia si constiinciozitatea indeplinirii obligatiilor ce-i revin.

Ea poate constitui un auxiliar pretios pentru elevi, oferindu-le material spre a exersa la matematica, dar si pentru invatatori, deoarece contine o varietate de tipuri de exercitii si probleme pe care invatatorul le poate integra in lectii sau le poate rezolva cu elevii in cadrul cercurilor de matematica.

... editia actuala difera fata de editiile anterioare, atat prin continut cat si prin modul de organizare a materialului. Astfel, exercitiile si problemele sunt in conformitate cu noua programa scolara si sunt organizate exact in capitole prevazute de acestea.

Cartea se incheie cu nu capitol care contine probleme de logica si perspicacitate.

Problemele sunt numeroase, atragatoare si utile. Ele stimuleaza nu numai gandirea, ci au menirea de a dezvolta imaginatia, creativitatea si spiritual de observatie ale elevilor.

La sfarsitul celor mai importante teste de evaluare a cunostintelor.
.... .... .... ....
Angelica Calugarita este invatatoare la Scoala generala nr. 10 din Tecuci.

De acelasi autor:

Exercitii si probleme de matematica pentru clasele I-IV, editia a II-a, Editura Universal Pan, Bucuresti, 1994; a, b, c si 1, 2, 3. Sa invatam alfabetul si sa numaram, Editura Corint, Bucuresti, 1997; Matematica. Fise de activitate independenta. Clasa I, Editura Coresi, Bucuresti, 1997; Matematica. Fise de activitate independenta. Clasa a II-a, Editura Coresi, Bucuresti, 1998; Taina literelor. Carte de colorat si de invatat alfabetul minunat, Editura Polirom, 1998; Invatam sa desenam, Editura Polirom, 1998; Teste de matematica pregatitoare pentru concursurile scolare, Editura Mondocart, Bucuresti, 1998.


Autor: Angelica Calugarita

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec