MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Fascinaţia naturii - Rich Aguilera

Fascinaţia naturii - Rich Aguilera
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2018
Pagini: 96
Format: 20x23

DESCRIERE

„Fascinația naturii” îi introduce pe cititori, mici și mari, în lumea plină de curiozități a animalelor, a mediului înconjurător și a corpului omenesc. Autorul, Rich Aguilera, pasionat el însuși de toate aceste lucruri și având o bogată experiență, obținută de-a lungul anilor, în călătorii în numeroase țări, scrie scurt, scrie clar, scrie cu umor și le prezintă copiilor o mulțime de lucruri despre care, probabil, nici mulți adulți nu cunosc prea multe.

Știați că ființa cea mai puternică de pe Pământ este un gândac? Sau că râmele au mai multe inimi? Știați că în Maroc sunt niște capre care se cațără în copaci? Sau că unele specii dispărute au reapărut? Și că o cincime din apa dulce a planetei se află într-un singur lac? Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile uimitoare pe care le puteți afla din „Fascinația naturii. Curiozități din lumea în care trăim”.

Informațiile și curiozitățile din carte sunt bogat și frumos ilustrate cu fotografii care fac volumul atractiv.

 

Rich Aguilera este realizator al unor emisiuni TV, autor al unei rubrici în revista pentru copii „Guide”, pasionat de natură, vietăți stranii, arheologie și paleontologie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0278 sec