MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Fii bun cu tine

Fii bun cu tine
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94646-3-2
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Pentru a se menține într-o formă maximă, pentru a dobândi stăpânirea completă a tuturor puterilor și potențialului său, un om trebuie să fie bun cu el însuși la nivel mental – trebuie să gândească de bine despre sine.”

„Dacă vrem să atingem potențialul maxim al vieții noastre, dacă vrem să fim și să facem tot ce este posibil să fim și să facem, trebuie nu numai să gândim de bine despre noi, dar mai trebuie și să fim corecți cu noi din punct de vedere fizic – trebuie să fim buni cu corpurile noastre.”

Aceste cuvinte rezumă filozofia lui Orison Swett Marden, părintele scrierilor și discursurilor motivaționale, despre succesul în viață. Fii bun cu tine subliniază importanța menținerii, zi de zi, a unei atitudini pozitive și pline de compasiune față de noi înșine. Scrisă într-un stil conversațional atractiv, într-un limbaj simplu și clar, dătător de energie și ușor de citit, această carte îi va interesa cu siguranță pe toți cei care caută împlinirea în toate segmentele vieții.

 

ORISON SWETT MARDEN (1848 - 1924) a fost considerat părintele scrierilor și discursurilor motivaționale, fiind primul scriitor american care a vorbit în cărțile și prelegerile sale despre dobândirea succesului în viață.
Rămas orfan de mamă la vârsta de 3 ani și de tată la 7 ani, Orison a fost nevoit să muncească de mic pentru a-și câștiga traiul. În adolescență a descoperit cartea lui Samuel Smiles Self-help, care a devenit un punct de cotitură în existența lui și despre care ulterior a afirmat că valora „greutatea ei în diamante”. Și-a întipărit-o în minte și și-a promis să facă și el pentru alții ceea ce cartea lui Smiles a făcut pentru el.
Tinerețea lui Marden este marcată de puternică motivație, inepuizabilă energie și succese remarcabile: până la 35 de ani obținuse diplome universitare în științe, arte, medicină și drept. În timpul studiilor s-a întreținut lucrând într-un hotel, ulterior devenind el însuși proprietar al mai multor hoteluri și al unei stațiuni turistice. După 44 de ani se dedică scrisului, reușind să publice mai multe bestselleruri foarte bine primite de public.
În anul 1897 a fondat celebra revistă Success, ca manifest al filozofiei sale New Thought, care promova gândirea pozitivă, abilitățile de viață și disciplina și în ale cărei pagini au scris sau au apărut aproape toate celebritățile din SUA, de la președinți la actori și oameni de afaceri. Revista a apărut neîntrerupt de atunci și continuă să îi inspire pe cititorii americani și în zilele noastre.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec