MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Fire&Ice Cronica dragonilor

Fire&Ice Cronica dragonilor
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc - stoc
ISBN: 978 973 103 884 1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 192
Categoria: Non Fiction

DESCRIERE

Fire&Ice Cronica dragonilor.

FIRE& ICE

Fire& Ice este primul film de televiziune cu efecte speciale si CGI produs pentru PRO TV de MediaPro Pictures, realizat de o echipa de productie valoroasa.

Regizor: Pitof– Catwoman, producator,coscenarist: Angela Mancuso– Battlestar Galactica, efecte speciale: Evan Jacobs– Titanic, Armaghedon.

Cartea Cronica dragonilor este o interpretare originala dupa filmul Fire& Ice, semnata de Stelian Turlea, un cunoscut autor de carti pentru copii.CRONICA DRAGONILOR

Doua tari mici aflate la margine de continent sunt amenintate, pe rand, de dragoni, unul de foc, celalalt de gheata. Dar exista un flacau neinfricat care porneste la lupta impotriva dragonilor, intr-un tinut ostil, ajutat de un inventator experimentat. Mai exista o printesa pentru care flacaul merita sa lupte. Si mai exista nenumarate intamplari intr-o lume in care realitatea istorica se impleteste cu fantezia si care te vor tine, cititorule, cu sufletul la gura. Deschide cartea si citeste! Dragonul e pe urmele tale!Stelian Turlea este autor a zece carti de publicistica, zece romane, opt carti pentru copii si doua traduceri. A ingrijit un album in trei volume despre Bucurestii in vremea lui Carol I; un altul despre lucrarile publice in vremea lui Carol I; un altul despre Palatul Patriarhiei. A primit Premiul Uniunii Scriitorilor pentru literatura pentru copii (2003), Premiul Asociatiei Editorilor din Romania pentru literatura pentru copii (2005), Premiul Special al Uniunii Scriitorilor (2006), Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti (2007).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec