MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Frabato magicianul - Franz Bardon

Frabato magicianul - Franz Bardon
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160
Format: 16,5X23.,5

DESCRIERE

Biografia marelui ocultist hermetic Franz Bardon se dezvaluie in aceste pagini incarcate de mister si de intrigi, de arta literara, dar si de lectii filozofice si metafizice pentru toti cei care sunt interesati nu doar de hermetism, dar si de mediul si de viziunea ocultismului anilor 30.

Scrisa de catre asistenta ocultistului - Otti Votavova - si atribuita chiar lui Franz Bardon, aceasta lucrare il are ca si personaj principal pe Frabato - un magician care isi traieste misiunea spirituala intr-un mod intens si colorat, descriptiv si direct si, mai ales, in perfecta conexiune cu cititorul care este invitat intr-o lume misterioasa, specifica romanelor politiste...
 
... pericolul este ca aceste arme sa fie folosite negativ de catre cei responsabili, ceea ce poate influenta dezvoltarea spirituala a unor natiuni intregi. Prin activitatile noastre, trebuie sa cream o contragreutate pentru aceste forte negative. Astazi unul din fratii nostri a primit sarcina de a inspira inventii tehnice care vor sustine pacea si bunastarea umanitatii.
Un initiat cu ochii profunzi a dat din cap, caci el era cel insarcinat cu aceasta misiune.

- Draga Frabato, spuse Urgaya, tendintele negative in progresul umanitatii nu pot fi ignorate. Ideologia materialista a cuprins deja o mare parte din umanitate si va continua sa creasca. In consecinta, va exista o goana tot mai mare dupa bani, profit si putere, precum si dupa satisfacerea pasiunilor inferioare. In timpul zilelor Atlantidei ai experimentat tu insuti unde pot duce gandirea materialista si actiunile iresponsabile.

Frabato a dat din cap, caci isi amintea caderea Atlantidei foarte bine. Pe parcursul experimentului tehnic efectuat de oameni de stiinta iresponsabili posedati de notiunea de "progres", axa pamantului isi pierduse echilibrul, ceea ce a rezultat in distrugerea Atlantidei intr-un timp scurt - detaliile acestei drame fiind inregistrate in Akasha, unde fiecare initiat abil poate obtine o imagine clara a intregii istorii a cosmosului.

Frabato inca nu stia detaliile privind misiunea sa viitoare. Fratii luminii erau de obicei informati de misiunile lor cu explicatii scurte din cateva cuvinte. Nu erau obisnuiti cu introduceri atat de lungi; prin urmare, un suspans deosebit domnea acum intre cei prezenti.

- Intreaga stradanie a stiintei este directionata spre explorarea secretelor materiei, a continuat Urgaya, si astfel isi pune increderea in intregime in aplicarea legilor fizice si chimice. Aceasta incredere in eficienta mijloacelor tehnice a rezultat in credinta, cel putin in randul majoritatii, ca entitatile spirituale care stau in spatele intregii materii sunt inexistente.
 
Numai initiatii stiu ca exista si o stiinta spirituala. Singurele unelte pe care aceasta stiinta le foloseste pentru cercetarea ei sunt natura umana si puterea umana. Aceasta stiinta este stiinta magiei, care a existat inca de la inceput. Sunteti toti familiari cu legile magiei si stiti ca, in ciuda libertatii voastre, va este permis sa folositi puterea acestei stiinte numai in limitele Ordinii Divine.
 
Fratele Hristos a exprimat acest concept spunand: "Nu am venit in aceasta lume ca sa schimb legile, ci sa le implinesc." Va rog, din adancul inimii mele, sa urmati intotdeauna legile spirituale in mod corespunzator.

Urgaya a privit la Frabato, care a incuviintat din cap cu remuscare, caci stia ca aceste cuvinte erau menite special pentru el. Din cand in cand intervenise pentru a opri puterile intunecate cand legile karmei inca o permiteau. Destul de des a fost incapabil sa reziste tentatiei cand era vorba de combaterea asa-zisei magii negre...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0136 sec