MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Geografie, caiet de lucru pentru clasa a V-a - Carmen Camelia Radulescu (Avizat M. E. N. 2018) - Radulescu, Carmen Camelia

Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068948454
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

AVIZAT DE M. E. N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018. Lucrare in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Geografie (clasele a V-a - a VIII-a), programa avizata cu Ordinul Ministerului Educatiei Nationale nr. 3393/28. 02. 2017. Lucrarea poate fi utilizata eficient impreuna cu oricare dintre manualele scolare aprobate.

AVIZAT DE M. E. N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

 

Util in completarea oricarui manual scolar utilizat.
Conceput pe baza continuturilor-cheie din programa scolara, Caietul de geografie pentru clasa a V-a poate fi utilizat atat in timpul orei, prin completarea spatiilor libere, a schemelor si a suportului grafic si cartografic "mut" chiar in timpul predarii lectiei, cat si suplimentar, acasa, pentru studiu individual. De asemenea, este un instrument util pentru fixarea cunostintelor si pentru evaluare.

Creativ, atractiv si beneficiind de un suport ilustrativ modern si actual atat din punct de vedere stiintific, cat si din punct de vedere grafic, Caietul de geografie pentru clasa a V-a este suportul perfect, pentru ca sustine demersul didactic bazat pe logica si gandire, nu pe memorare.

Caietul revolutioneaza predarea, invatarea si evaluarea geografiei fizice prin mutarea accentului de pe teorie pe practica si pe experientele din viata de zi cu zi a elevilor.


Nr. de pagini: 80

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0150 sec