MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Geografie, Manual pentru clasa a IV-a Manual școlar + manual digital

DESCRIERE

Detalii ediție tipărită: 2 volume structurate în câte 6 unități de învățare fiecare. Un volum conține 64 de pagini color.

Detalii ediție digitală: 62 elemente educaționale interactive în cadrul cărora se respectă paşii metodici ai disciplinei, cu scopul de a avea un parcurs progresiv, pornind de la reprezentări concret-intuitive, prezentând informații relevante în modalități diferite de vizualizare, în funcție de competențele și obiectivele urmărite, dar și pentru a veni în întâmpinarea stilurilor diferite de învățare. Pe lângă rolul de captare a atenției, aceste elemente susțin activitățile de observare, descoperire și transmitere a informaţiilor noi într-o manieră relaxantă şi atractivă, implicând elevii în descoperirea conceptelor și noțiunilor în realitatea înconjurătoare și a explicării fenomenelor la nivel concret;
94 elemente educaționale cu interacțiune scăzută: desene, fotografii, diagrame statice, hărți statice. Acestea au fost alese dintre cele care contribuie la înțelegerea conținutului prezentat și astfel încât să poată folosi drept suport în predare sau în activități efectuate în clasă.

  • Manualul se bazează pe experiența concretă a elevului în orizontul său și pe realitatea cotidiană. Totodată, abordarea este diversă, fiind prevăzute conținuturi monodisciplinare și interdisciplinare, prin conexiuni cu științele naturii, matematica, istoria.
  • Datorită manierei în care este structurat, manualul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare. De asemenea, acesta le oferă elevilor posibilitatea dobândirii unei experienţe sociale constructive bazate pe cooperare şi colaborare în rezolvarea problemelor vieţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec