MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Geografie, manual pentru clasa a V-a - Marius Cristian Neacsu (Contine editia digitala) - Neacsu, Marius Cristian

Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065283855
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

 

 
Iata PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale scolare de calitate, aprobate de MEN:
        Este un produs didactic deosebit de prietenos, usor de inteles si de folosit, care infatiseaza "povestea geografiei” ca o calatorie initiatica in cunoasterea Terrei, fiind potrivit pentru toate categoriile de elevi.

        Este rodul eforturilor unei echipe cu realizari profesionale de exceptie: peste doua decenii de excelenta in domeniul educatiei geografice pentru elevi (Terra Magazin), peste un deceniu de experienta didactica si competitionala (antrenarea lotului olimpic national de geografie), vasta competenta in cercetare si invatamant geografic.

        Este creat conform noilor standarde editoriale europene in domeniul educatiei geografice. Pune la dispozitia elevului si a profesorului, in format tiparit si digital, sute de reprezentari si simulari tip 3D spectaculoase ale unor procese geografice, aplicatii practice, fise de lucru, scheme recapitulative, evaluari complementare utile pentru pregatirea diverselor concursuri si olimpiade scolare, testari, planse didactice A3 inedite (un adevarat mini-atlas geografic) etc. Este singurul manual in care majoritatea lectiilor includ cate o plansa didactica format A3.

        Grafica deosebita, calitatea remarcabila a imaginilor care insotesc textul pe parcursul celor 112 pagini, coloritul viu si aspectul tridimensional al diagramelor fac din manual un produs editorial spectaculos. Produsul va fi tiparit pe hartie de foarte buna calitate, in format mare (20, 5 x 26 cm), integral color.

        Manualul este parte a unui pachet educational extins, care include Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare), descarcabil GRATUIT pe www. cdpress. ro, Atlas Geografic Scolar si Terra Magazin, pentru pregatirea de performanta a elevilor care participa la concursuri scolare

    Despre autori:

    - Marius-Cristian NEACSU, absolvent si doctor in Geografie al Universitatii din Bucuresti, conferentiar universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu peste 15 ani de experienta in domeniul educational si didactic, autor si co-autor al mai multor manuale de Geografie pentru diverse niveluri de invatamant, caiete de lucru, culegeri de teste pentru diverse niveluri de examinare (teste nationale, bacalaureat, admitere la facultate etc.) si alte lucrari stiintifice, de stricta specialitate (carti, articole - peste 65 de titluri).

    - Mihaela si Dorin FISCUTEAN, profesori gr. I, pregatesc, in fiecare an, lotul olimpic national de geografie pentru participarea la Olimpiada Internationala de Geografie, cu rezultate unice in istoria acestei competitii: zeci de medalii de aur si castigatori anuali ai locului I, pozitionand mereu Romania in topul clasamentului pe tari.

    - Ciprian MIHAI, profesor, doctor in Geografie al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

    - Ionela POPA, doctor in Geografie al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.


Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2017
Autori: Marius Cristian Neacsu, Mihaela Fiscutean, Dorin Fiscutean, Ciprian Mihai, Ionela Popa

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0272 sec