MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Grammaire du francais. Avec CD

Grammaire du francais. Avec CD
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 175
Format: 14x20
Categoria: Franceza

DESCRIERE

Grammaire du francais - niveau intermediaire. Avec CD - Claudia Dobre


…utile atat elevilor, in completarea orelor de curs, cat si adultilor de nivel intermediar care studiaza pe cont propriu, Grammaire du francais - niveau intermediaire, avec CD este in acelasi timp ghid de gramatica, culegere de exercitii si o metoda de acomodare cu intelegerea vorbirii curente in diverse contexte, ce ii va ajuta pe cititori sa progreseze in practica limbii franceze.

Grammaire du francais - niveau intermediaire, avec CD este destinata vorbitorilor de limba franceza de nivel intermediar care doresc sa aprofundeze si sa valorifice practic notiunile de gramatica, in situatii de comunicare relevante.

Lucrarea introduce si aplica, pe parcursul a cinci mari capitole, principalele notiuni de gramatica necesare de nivel intermediar (A2-B1, in cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi straine): grupul nominal, verbul, cuvintele invariabile, tipurile de fraza si discursul direct si indirect.

In plus, va propunem 10 teste de auto-evaluare ce parcurg atent si progresiv notiunile introduse, prin intermediul unor situatii de comunicare in limba franceza intalnite in viata de zi cu zi si redate fidel prin suportul audio, corespunzator fiecarui test.


Autor: Claudia Dobre

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec