MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Grația de fiecare zi (ediție revizuită)

Grația de fiecare zi (ediție revizuită)
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391672
Editura:
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

PACE ÎN FIECARE ZI. SCOP ÎN FIECARE ZI. SPERANŢĂ ÎN FIECARE ZI. IUBIRE ÎN FIECARE ZI. GRAŢIE ÎN FIECARE ZI.

 

Dificultăţile mari și mici din ziua de azi ne provoacă să ne deschidem inima și mintea. Marianne Williamson ne poartă paşii înapoi către originea noastră spirituală, cercetând căile prin care să ne hrănim sufletul într-o lume deosebit de aspră. Printr-o atitudine plină  de speranţă, prin chemarea la iertare şi prin sărbătorirea miracolelor, ea ne ajută să ne regăsim legătura sacră cu lumea obişnuită. Indiferent unde suntem sau ce facem, posibilitatea de a fi fericiţi este prezentă. Avem dreptul la satisfacţiile aduse de graţia de fiecare zi.

În cadrul a cinci meditaţii pline de viaţă şi de inspiraţie, Marianne Williamson ne arată cum să aducem pacea și sacrul în rutina zilnică, în sărbătorile, relaţiile cu ceilalţi și comunitatea în care trăim. Graţia de fiecare zi ne ajută să ne scoatem la suprafaţă resursele interioare pe măsură ce turnăm fundaţia pentru o viaţă mai plină de graţie – o viaţă în care nu mai dăm vina pe alţii şi în care nu-i mai judecăm, în care modul de a călători spre o destinaţie este la fel de important ca destinaţia în sine, în care avem timp pentru a ne bucura de liniştea sacră. O viaţă în care se întâmplă miracole.

 

Marianne Williamson


Autoare și conferenţiară apreciată la nivel internaţional, Marianne Williamson a scris 11 cărţi, printre care 7 bestselleruri New York Times (4 dintre ele clasate pe locul I în topul acestei publicaţii). Se numără printre cei mai importanţi autori contemporani, iar cărţile sale au fost traduse în peste 20 de limbi.
Marianne organizează numeroase activităţi caritabile pentru persoane cu boli incurabile (precum proiectul Angel Food, în Los Angeles) și a pus bazele unei campanii ce vizează formarea unui Departament pentru Pace. Revista Newsweek a inclus-o în topul celor mai influenţi 50 de americani născuţi după al Doilea Război Mondial.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec