Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a
Preț: 69,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Nicolae Lupu
Editura: C.H.Beck
Anul publicării: 2010
Pagini: 496
DESCRIERE
“Fin analist şi evaluator, Nicolae Lupu vă invită într-un labirint de norme şi standarde pe care, uneori, nici iniţiaţii nu le stăpânesc în întregime. Ar fi greşit dacă aş spune că volumul se adresează cunoscătorilor, pentru că, în aceeaşi măsură, el este un ghid complex pentru tinerii care vor să-şi construiască aici o carieră.”
Detalii: Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a.
Lucrarea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a este o abordare monografica a sectorului activitatilor hoteliere, inclusiv de restaurant.Temele sunt abordate in ordine cvasicronologica, incepand cu studiul de piata si studiul de fezabilitate premergatoare construirii unui hotel - integrand o serie de premise ale acestuia din urma, precum sistemul uniform de contabilitate hoteliera. Urmeaza componentele mediului extern al intreprinderii hoteliere, incepand cu clientela. Un intreg modul este dedicat formelor de exploatare a hotelurilor, in primul rand a lanturilor hoteliere, aflate in evident progres si in Romania. Organizarea si exploatarea departamentelor cazare si alimentatie, incluzand elemente de tehnologie a activitatilor desfasurate, pot fi considerate nucleul intregii lucrari; de asemenea, sunt analizate caracteristicile altor prestatii hoteliere, ce da exemplu organizarea de conferinte si banchete, cazinoul, centrul de sanatate etc. In societatea moderna dezvoltarea productiei este conditionata de comercializare. De aceea, activitatii de marketing-vanzari si problemelor conexe le sunt consacrate modulul urmator. Conducerea prin bugete, evaluarea hotelurilor etc. apropie ultimul modul de problematica studiului de fezabilitate si, mai ales, de premisele acestuia.
Marian CONSTANTINESCU, O carte pentru super-hotelieri, în “Traveller Magazin”
Data aparitiei: 31.03.2010
496 pagini
Detalii: Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a.
Lucrarea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a este o abordare monografica a sectorului activitatilor hoteliere, inclusiv de restaurant.Temele sunt abordate in ordine cvasicronologica, incepand cu studiul de piata si studiul de fezabilitate premergatoare construirii unui hotel - integrand o serie de premise ale acestuia din urma, precum sistemul uniform de contabilitate hoteliera. Urmeaza componentele mediului extern al intreprinderii hoteliere, incepand cu clientela. Un intreg modul este dedicat formelor de exploatare a hotelurilor, in primul rand a lanturilor hoteliere, aflate in evident progres si in Romania. Organizarea si exploatarea departamentelor cazare si alimentatie, incluzand elemente de tehnologie a activitatilor desfasurate, pot fi considerate nucleul intregii lucrari; de asemenea, sunt analizate caracteristicile altor prestatii hoteliere, ce da exemplu organizarea de conferinte si banchete, cazinoul, centrul de sanatate etc. In societatea moderna dezvoltarea productiei este conditionata de comercializare. De aceea, activitatii de marketing-vanzari si problemelor conexe le sunt consacrate modulul urmator. Conducerea prin bugete, evaluarea hotelurilor etc. apropie ultimul modul de problematica studiului de fezabilitate si, mai ales, de premisele acestuia.
Marian CONSTANTINESCU, O carte pentru super-hotelieri, în “Traveller Magazin”
Data aparitiei: 31.03.2010
496 pagini
Telefon
-Mobil: 0726600329
RECENZII