MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Imaginile sufletului. Constelaţiile familiale şi şamanismul

Imaginile sufletului. Constelaţiile familiale şi şamanismul
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2009
Pagini: 218
Format: 13x20

DESCRIERE

Imaginile sufletului este o carte despre legăturile profunde dintre tehnicile şamanice străvechi şi metoda „constelaţiilor familiale”, despre principiile spirituale comune pe care se întemeiază aceste două abordări, aparent atât de diferite. Deşi ele provin din tradiţii culturale diferite, ele îşi trag puterea vindecătoare din aceeaşi cunoaştere adâncă a fiinţei omeneşti, dincolo de barierele arbitrare ale trupului.
Imaginile sufletului este un ghid practic, o hartă a drumului către realităţile interioare, destinată căutătorilor de orice nivel, fie ei experţi sau simpli investigatori ale straturilor subtile ale conştiinţei.
Concluziile teoretice ale lucrării sunt ilustrate cu exemple vii din sesiunile de lucru individuale sau de grup, din contactul direct cu ritualurile indienilor din America, din povestirile nu lipsite de umor culese de către autor în lucrul sau cu şamanii şi vracii nativi, toate acestea transformând lectura într-o pasionantă aventură.
Este o carte destinată tuturor acelora care simt că dincolo de realitatea obişnuită există ceva inefabil, dar care, totuşi, poate fi cunoscut prin intuiţie. O carte pentru aceia care vor să înţeleagă mai profund propria lor realitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec