MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

In interiorul pamantului. Al doilea tunel - Radu Cinamar, volumul 5

Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1965-39-0
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

 

 
Iată-ne ajunși la volumul 5 al seriei Radu Cinamar ce a devenit celebră odată cu apariția, in 2004, a controversatului "Viitor cu cap de mort”. După o pauză de 7 ani, autorul uimește și de această dată prin subiectul provocator adus in discuție.

Radu Cinamar descrie in mod unic ce inseamnă cu adevărat interiorul Pămantului, cum se poate ajunge acolo, ce se poate simţi şi care sunt efectele care decurg dintr-o astfel de experienţă. El povesteşte in detaliu unele dintre călătoriile sale in această zonă a planetei, insoţind adeseori descrierile sale cu schiţe edificatoare.

"Probabil mulţi cititori işi imaginează că Marea Galerie şi Sala Proiecţiilor reprezintă un fel de "muzeu” in care afluxul de oameni este continuu şi destul de intens. Aici problema constă in a inţelege corect natura descoperirii care a fost făcută. Ea comportă o serie de caracteristici care de multe ori sunt bulversante pentru psihicul şi mentalul ființei umane. Cred că cea mai potrivită redare a situaţiei ar putea fi făcută prin expresia: "o neaşteptată transformare de comportament şi gandire”, imediat după ce se pătrunde in Marea Galerie. O dată ce ajungi in Sala Proiecţiilor, mintea tinde să fie izolată de amintiri sau de ganduri secundare. Intr-un fel care cu greu poate fi descris, ea este cumva "suspendată” şi "liniştită”. Gandurile sunt rare şi ele se imbină cu un gen de emoţie foarte profundă, avand aproape un caracter sacru. La inceput, atunci cand am vizitat pentru prima dată locul, am crezut că această senzație este generată de măreţia extraordinară a construcţiei şi a spaţiului de acolo, de tehnologia foarte avansată şi de ineditul situaţiei in care eşti pus atunci. Totuşi, in anii care au urmat mi-am dat seama că fenomenul se repetă identic, ceea ce inseamnă că el nu se datorează unor tendinţe subiective, ci este o consecinţă a vibraţiei foarte speciale care există in acel loc.

Impresia generală este aceea de "altă lume” şi aceasta nu doar prin specificul tehnologiei şi al obiectelor din interior, ci mai ales printr-o "cunoaştere intuitivă”, care apare şi modifică natura gandurilor şi acţiunilor. Impulsul meditativ şi de relaxare este foarte accentuat, iar lăuntric apare un gen de elan nedesluşit spre lucruri nobile, elevate, spre tot ceea ce este bun, frumos şi plin de o aspiraţie inălţătoare.

Ne-am dat repede seama că accesul in acel loc special poate fi oferit doar unei anumite categorii de persoane, care trebuie să aibă o pregătire adecvată din punct de vedere psihic şi mental. Chiar şi persoanele care au asigurat sarcinile de rutină pentru un timp au trebuit alese din randul ofiţerilor superiori sau au trebuit să urmeze cursuri de pregătire speciale. Fără un antrenament psiho-mental adecvat nu se poate pătrunde in interiorul Sălii, decat cu riscul unor manifestări ulterioare bizare.
 
Cezar mi-a povestit că aceste aspecte au fost inţelese abia după ce s-a observat comportamentul straniu al unor soldaţi, care prin natura situaţiei au fost prezenţi in cadrul complexului din interiorul muntelui imediat după descoperirea lui. Acei oameni păreau rupţi de realitate şi nu au reuşit să-şi revină complet decat după cateva săptămani. Funcţiile motorii sunt de asemenea afectate: mişcările devin rigide, trupul se mişcă greu, iar privirea rămane aţintită intr-un singur punct, chiar dacă există stimuli sonori şi vizuali puternici.

Tocmai de aceea s-a pus in mod special problema stabilirii unui program de pregătire şi a unor teste adecvate pentru persoanele care pătrund acolo. O dată cu infiinţarea secţiunii de contrainformaţii din cadrul Departamentului, pe care o conduc, am revizuit in mare parte acel protocol şi l-am adecvat necesităţilor de moment.

Acesta a fost mereu unul dintre punctele sensibile in discuţiile cu partenerii noştri din alte state. Ei par să nu inţeleagă faptul că Sala Proiecţiilor reprezintă mai mult decat o simplă cavitate fizică in interiorul muntelui, fie ea şi foarte tehnologizată. Intr-adevăr, putem vorbi despre o altă concepţie şi viziune, despre o diferenţă colosală de tehnologie, dar spaţiul respectiv este de asemenea o "trecere”, iar acest aspect pare să fie greu de conceput pentru ştiinţa modernă.
 
Noi am ajuns destul de repede la concluzia că, pentru a inţelege corect ce reprezintă complexul subteran din munţii Bucegi, este necesar să ne debarasăm in mare parte de principiile şi gandirea strict materialistă a ştiinţei actuale. O dovadă in acest sens este că pană in 2010 savanţii care au fost implicaţi in studiul locaţiei nu au putut furniza niciun indiciu şi nicio explicaţie la feluritele aspecte şi semne de intrebare pe care le-a ridicat locaţia secretă din Bucegi.

Dar nu acesta reprezintă motivul principal. Cel mai important aspect este că, o dată ce se pătrunde in interiorul muntelui, in Marea Galerie și mai ales in Sala Proiecțiilor, frecvenţa de vibraţie a fiinţei biologice se schimbă. Aici se află cheia inţelegerii tuturor proceselor aparent ciudate care se petrec cu psihicul şi mentalul omului, precum şi percepţiile adeseori stranii care intervin atunci cand se pătrunde in cele trei tuneluri care pleacă din Sala Proiecţiilor. Nu vreau să anticipez, deoarece acesta este unul dintre subiectele principale despre care voi vorbi in acest volum.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0178 sec