MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

In mintea lui Steve Jobs

In mintea lui Steve Jobs
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Bussines

DESCRIERE

Steve Jobs, geniul inovator, cel care a creat Apple Computer Inc. impreuna cu Steve Wozniak, si‑a transformat trasaturile personalitatii intr‑o filozofie de afaceri. Cartea aceasta va arata cum a reuºit.

Intr‑o cariera care se intinde pe patru decenii, Steve Jobs a revolutionat domeniile calculatoarelor, filmelor de animatie si muzicii. Unii il venereaza ca pe un zeu. Pe de alta parte, sunt legendare povestile despre teribilele lui accese de furie si, in general, despre comportamentul sau dificil.

In mintea lui Steve Jobs exploreaza personalitatea fascinanta a lui Steve, pentru a descoperi secretele rezultatelor lui incredibile. In pofida multor insuºiri pe care unii le-ar considera defecte, el a condus companiile Apple si Pixar spre triumf si a devenit miliardar prin propriile sale puteri. Si-a atras clienti loiali pana la fanatism si a asigurat managementul unora dintre brandurile cele mai puternice din lume.

Leander Kahney, autorul principal al site‑ului Cult of Mac, a scris o carte unica, partial biografie, partial ghid de leadership, o carte incitanta, care se citeste pe nerasuflate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec