MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 381
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Inteligenta emotionala. Cum sa dezvolti si sa folosesti principiile esentiale ale conducerii cu ajutorul INTELIGENTEI EMOTIONALE.

Lumea emotiilor este extrem de complexa, naucitoare chiar. Inteligenta emotionala te poate ajuta sa gasesti calea cea mai potrivita pentru a face fata turbulentelor.

Daca ne putem gestiona emotiile, adica dobandim abilitatea de a ne conecta emotiile cu gandurile, deciziile noastre vor fi mai eficiente, iar capacitatea noastra de adaptare va creste.

Nu trebuie sa asteptati o ocazie speciala pentru a-ti dezvolta si a-ti pune in practica abilitatile emotionale. Fiecare moment iti ofera asemenea ocazii.

Urmatorul apel telefonic, colegii intalniti pe hol, sedinta cu echipa sau gandul la ceea ce va urma, toate sunt ocazii de a progresa.

Simti, gandesti si decizi in fiecare dintre aceste situatii, atunci de ce n-ai face-o intr-un mod inteligent din punct de vedere emotional?

Indiferent ca esti simplu angajat, manager sau lider, vei gasi in aceasta spectaculoasa lucrare metode prin care sa folosesti inteligenta emotionala in fiecare moment.


CUPRINS:


Partea 1
Descopera lumea inteligentei emotionale

Partea 2
Intelege abilitatile emotionale

Partea 3
Dezvolta-ti abilitatile emotionale

Partea 4
Aplicarea abilitatilor emotionale


Autori:

David R. Caruso
Peter Salovey

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.037 sec