MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Istoria ascunsa – repere esentiale

Istoria ascunsa – repere esentiale
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Istoria omenirii asa cum apare in lucrarile de specialitate contine opiniile celor care le-au scris si, prin urmare, este uneori departe de a prezenta numai fapte. Teoriile sunt cateodata construite pe cercetari istorice, dar orice teorie trebuie sa ramana ceea ce este. E important sa ne straduim sa verificam veridicitatea faptelor, nu sa le denaturam ca sa corespunda teoriei sis a le utam sau sa le declaram false pe cele care nu ii corespund.

“Legenda este sora cea mare a Istoriei”, a zis Voltaire. Ea relateaza deseori un fapt istoric foarte vechi care a devenit ocult la retransmiterea sa din generatie in generatie. Nu trebuie, asadar, sa excludem din cercetarile noastre istorice faptele ascunse in legende, deoarece ele pot sa aduca indicii care sa ne ajute sa intelegem mai bine istoria oamenilor.

“Reperele esentiale” care vor fi prezentate in aceasta lucrare sunt departe de a fi “oficiale”. Autorii se feresc sa afirme ca sunt detinatorii adevarului absolute. Este posibil ca pe viitor unele dintre ele sa dispara sau sa fie modificate in functie de cunostintele noi de care dispun autorii. Nu e nicio rusine sa afirmi ca te-ai inselat. Dimpotriva, este un semn de curaj pe care putine personae il au, fiindca asta te oblige sa te corectezi permanent.

Cei care pretend ca totul e adevarat sunt la fel de stupizi ca aceia care spun ca totul e fals!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0336 sec